גם אני עברתי הפלה נדחית כי העובר היה ללא דופק. אצלי זה קרה בשבוע 8 ולפי האולטראסאונד התפתחות העובר נעצרה בשבוע 5, ולא היה שום דימום, גיליתי את זה רק ב-U.S הראשון אצל הרופא אז נאלצתי לעבור גרידה. באיזה שבוע זה קרה אצלך? לא בהכרח שזה נובע מכך שהביצית הגיעה ללא מטען גנטי. ככשאלתי את הרופא שלי למה זה קרה הוא אמר שיכולות להיות לכך הרבה סיבות, אבל בגלל שזה לצערנו דבר שכיח שעובר מפסיק להתפתח בשלב מוקדם כזה, לא מתחילים לחפש את הסיבה לכך (מה גם שזה הריון ראשון), ושגם אם יחפשו לא בטוח שימצאו. עוד דבר משותף לשתינו: גם אני מקווה להיכנס שוב להריון מהר (ואני בהחלט עובדת על כך) ומקווה שההריון הבא (שיבוא במהרה אני מקווה) יתפתח בצורה תקינה. אני בטוחה שההריון הבא יהיה עם הרבה חששות, במיוחד עד שאלך בפעם הראשונה לרופא, אבל זה די הגיוני כי הרי עברנו חוויה עצובה, וכשנגיע לשם נתמודד איכשהו עם החששות. רק לעידוד, בשבוע שעבר חברה שלי שעברה הפלה בשבוע 7 סיפרה לי שהיא בהריון בשבוע 14, ובעצם היא נכנסה להריון 3 חודשים אחרי ההפלה (ולפני ההריו הראשון לקח לה הרבה יותר זמן), אז זה בהחלט מעודד, ואם היא שהיא סופר לחוצה, הרבה יותר ממני הצליחה לעבור את התקופה הזאת בצורה נורמלית ובלי שאף אחד יודע שהיא בהריון (חוץ מבעלה), גם אני ואת (וכל אחת כאן) נוכל. המון הצלחה ותישארי כאן, המקום הזה תורם.
אובדן הריון תמיכה >>