לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום אומנות בעוגות
פורום אומנות בעוגות, הוא פורום שנועד לתת מענה לכל שאלה בתחום עיצובי העוגות בבצק סוכר, זילופים בקרמים, בקצפות, קישוט עוגות, עוגיות, קאפקייקס, אפייה ובכל תחום בנושא הקשור להם :)
זה המקום להעלות תמונות, להתרשם מעבודות של אחרים, לשאול שאלות ולהתייעץ, וכן לקבל המלצות, קישורים הדרכות ועוד.....
הפורום פתוח לחובבנים, למקצוענים וגם לסקרנים ;)  וביחד בשיתוף פעולה ורצון הדדי נוכל להנות פה אחד מהשני וללמוד ולהתפתח :)
שיהיה לנו יום מתוק
 

אודות הפורום אומנות בעוגות

פורום אומנות בעוגות, הוא פורום שנועד לתת מענה לכל שאלה בתחום עיצובי העוגות בבצק סוכר, זילופים בקרמים, בקצפות, קישוט עוגות, עוגיות, קאפקייקס, אפייה ובכל תחום בנושא הקשור להם :)
זה המקום להעלות תמונות, להתרשם מעבודות של אחרים, לשאול שאלות ולהתייעץ, וכן לקבל המלצות, קישורים הדרכות ועוד.....
הפורום פתוח לחובבנים, למקצוענים וגם לסקרנים ;)  וביחד בשיתוף פעולה ורצון הדדי נוכל להנות פה אחד מהשני וללמוד ולהתפתח :)
שיהיה לנו יום מתוק
 

עוגת כדור סל
<< ההודעה הנוכחית
02/01/2013 | 17:52
6
423
שלום
לפני שבוע אפיתי את העוגה המעוצבת הראשונה שלי וכצפוי נתקלתי בהמון בעיות. בשבת אני שוב חוגגת לילד יום הולדת ואשמח לעזרה בהכנת עוגה מוצלחת יותר.
1. קניתי תבנית אפיה לכדור - שני חצאים. אפיתי עוגה בחושה בסיסית. העוגה הייתה בתנור 80 דקות (במקום 40 דקות הרגילות) ועדיין לא יצאה אפויה.
אשמח לקבל מתכון - פרווה לעוגה טעימה שתתאים לעבודה עם בצק סוכר ותאפה למרות התבנית הכדורית. הבן שלי לא אוהב עוגות שוקולד אז עדיף עוגה אחרת.
2. לפי מה שראיתי ברשת וקראתי, צריך חומר מקשר בין העוגה לבצק סוכר. שמתי פודינג וניל. הוא התקשה על העוגה ואז שמתי את הבצק סוכר. מה שקרה זה שהפודינג פשוט נזל ויצא מהרווח שבין בצק הסוכר והעוגה. אשמח להקבל הפניה ברורה לחומר מקשר (מלבד מרצפן).

תודה רבה על העזרה
אומנות בעוגות >>
אין לי נסיון עם התבנית הזו, את המעט עוגות
03/01/2013 | 06:47
2
124
עוגות שהכנתי אפיתי בקערה, וזה אכן לקח הרבה יותר מהזמן הרגיל , במקרה הזה רצוי להנמיך את הטמפרטורה, ופשוט לבדוק שהעוגה אפויה עם קיסם ( אין לי מושג איך בודקים בכלי הסגור... מצטערת )

לגבי עוגות פרווה- חפשי במאמרים, ( למעלה תחת כילים ומידע )

קרם פודינג וניל לא מתאים כקרם מקשר, ולכן קרה לך מה שקרה. לפרווה אפשר ממרח שוקולד ( פרווה ) ממרחים אחרים מוכנים, או גנאש על בסיס צמחי ( שמנת צמחית )
אני אישית במעט פעמים שצריכה פרווה מעדיפה למרוח ריבה טובה ( תמיד תוצרת בית ) מדוללת בטיפת מים
אומנות בעוגות >>
תודה רבה
03/01/2013 | 09:35
1
56
התבנית לא סגורה, מדובר בשני חצאים אותם "הדבקתי" עם הפודינג. אשתמש בעצה שלך
שוקולד השחר מספיק טוב לצורך העניין?

אומנות בעוגות >>
בהחלט
03/01/2013 | 11:39
52
אני משתמשת לעיתים הממרח שוקולד (אוהבת יותר את הממרח פרה)
אומנות בעוגות >>
עוגת כדורסל
03/01/2013 | 20:15
1
103
זה מזכיר לי שראיתי פוף בצורת כדורסל. אם הילד אוהב כדורסל הוא בוודאי ישמח למתנה כזו לחדר.
אומנות בעוגות >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
מגניב
04/01/2013 | 09:47
41
יקר אבל חמוד
תודה
אומנות בעוגות >>
פודינג לא טוב כחומר מקשר....
04/01/2013 | 21:50
59
הוא נוזלי מידי ....
כדאי לך להכין קרם גנאש או אפילו ממרח שוקולד או ריבה, זה יותר יציב ומדביק היטב את הבצק סוכר :)
בהצלחה!
אומנות בעוגות >>
הודעות אחרונות
08:57 | 13.01.16 שלי שירה
11:03 | 20.09.15 Afik222
20:49 | 06.09.15 aשרון
10:17 | 01.09.15 אורחים בפורום
17:33 | 28.08.15 עוגות סבתא
10:49 | 25.08.15 בר אורנה
13:52 | 24.08.15 עוגות סבתא
08:45 | 24.08.15 עוגות סבתא
14:55 | 11.08.15 Dana5594
15:56 | 06.08.15 שחר12315
10:24 | 26.07.15 שמעון70
22:58 | 22.07.15 מסתכלת לעתיד
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ