עוגות שהכנתי אפיתי בקערה, וזה אכן לקח הרבה יותר מהזמן הרגיל , במקרה הזה רצוי להנמיך את הטמפרטורה, ופשוט לבדוק שהעוגה אפויה עם קיסם ( אין לי מושג איך בודקים בכלי הסגור... מצטערת )
לגבי עוגות פרווה- חפשי במאמרים, ( למעלה תחת כילים ומידע )
קרם פודינג וניל לא מתאים כקרם מקשר, ולכן קרה לך מה שקרה. לפרווה אפשר ממרח שוקולד ( פרווה ) ממרחים אחרים מוכנים, או גנאש על בסיס צמחי ( שמנת צמחית )
אני אישית במעט פעמים שצריכה פרווה מעדיפה למרוח ריבה טובה ( תמיד תוצרת בית ) מדוללת בטיפת מים
אומנות בעוגות >>