שאלה בבשקה לחסרת ניסיון שכמותי, עוגת אלמו

leelach

New member
שאלה בבשקה לחסרת ניסיון שכמותי, עוגת אלמו

הבובה ההיא מרחוב סומסום אצלנו בארה"ב. השאלה היא איך הכי טוב להכין את השערות של הבובה על גבי העוגה?? היא כולה פרוותית בצבע אדום. אני פשוט אקח תרשים של התמונה שלו ולפי זה אני אחתוך את הצורה של העוגה,ומעל הציפוי. תודה מראש , זה ל-אור שלי שאנחנו חוגגים לו שנתיים יום ראשון. לילך-ניו-יורק. הנה תמונה למי שלא מכיר.
 

leelach

New member
ורעיון לעיניים ולאף?? רק לא בצק סוכר כי

אני לא יודעת איך להשתמש בו, שנה הבאה אולי... חשבתי את העיניים לעשות ממספיק עגול ענק בצבע לבן, אבל האף שלו????
 
אם את מצפה בבצק סוכר את יכולה

לקחת כמה קיסמים, לדקור את הציפוי (הטרי!) תוך משיכות עדינות כלפי מעלה - מתקבל אפקט פרוותי נהדר.
 

leelach

New member
לצערי אני לא עושה בצק סוכר מחוסר ניסיון../images/Emo4.gif

עוד רעיונות....
 

leelach

New member
זה טעים?? הקרם חמאה??

ואם יש למישהו מתכון לעוגה טעימה, ולקרם חמאה אני אשמח. מיליון תודות- לילך!
 

leelach

New member
יש למישהו מתכון לעוגה ולקרם??

מקפיצה למי שלא ראה. סליחה על הקרציות- לילך!
 

net the jet

New member
עוגות- מתכונים בשפע במאמרים שלנו. , גם קרם

חמאה, וגם אם תקלידי בחיפוש את המילים ( קרם חמאה. ) מבחינת עוגות....תלוי למי העוגה -ילדים, מהבוגרים.. שוקולד או משהו אחר ? קרם חמאה אני אישית מאד אוהבת עושה "על בערך " לוקחת חמאה מאד מאד רכה 0 לא מומסת ) נניח 100 גר, מוסיפה אבקת סוכר עד שזה מגיע לרמת סמיכות שאני רוצה ( קרם חמאה די סמיך- כמו חומוס נניח ) מויספה וניל, או אם אני רוצה שזה יהיה בטעם אחר אז נניח קצת מיץ לימון וגרד לימון ( כנ"ל תפוז ) וכנ"ל שוקולד.
 

leelach

New member
תודה, העוגה היא לילדים בעיקר וגם למבוגרים

אני אחפש בחיפוש..תודה על העזרה.
 
דבי בראון עושה את זה

עם צנטר כוכב שהיא נועצת בשיכבת בצק סוכר עבה המון פעמים...יוצא מקסים.
 
אני הייתי הולכת על קרם חמאה

צבוע בצבע מאכל אדום ומזולף נקודות נקודות, עדיף עם צנטר כוכב.
 
איזה מחשב מעצבן - רעיון אחר שלדעתי עדיף....

כשכתבתי את התגובה שלי היו 0 תגובות בשרשור, לחצתי שמור - פתאום יש מלא תגובות.... יש לי הצעה אולטימטיבית - גשי לספריה וחפשי שם ספר שנקרא the goodhouskeeping step by step cookbook בפרק על העוגות יש מתכונים מצויינים שמאוד מתאימים לארה"ב (גם בטעם, גם במוצרים וגם במידות) ומתכוני אייסינג (קרם חמאה) טעימים ביותר (אני ניסיתי את הקרם חמאה שוקולד לבן והיה עשר) וגם רעיונות והסברים לעוגות ילדים (קצת אחרות אבל הבסיס דומה)
 
למעלה