לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אומנות בעוגות

פורום אומנות בעוגות, הוא פורום שנועד לתת מענה לכל שאלה בתחום עיצובי העוגות בבצק סוכר, זילופים בקרמים, בקצפות, קישוט עוגות, עוגיות, קאפקייקס, אפייה ובכל תחום בנושא הקשור להם :)
זה המקום להעלות תמונות, להתרשם מעבודות של אחרים, לשאול שאלות ולהתייעץ, וכן לקבל המלצות, קישורים הדרכות ועוד.....
הפורום פתוח לחובבנים, למקצוענים וגם לסקרנים ;)  וביחד בשיתוף פעולה ורצון הדדי נוכל להנות פה אחד מהשני וללמוד ולהתפתח :)
שיהיה לנו יום מתוק
 

אודות הפורום אומנות בעוגות

פורום אומנות בעוגות, הוא פורום שנועד לתת מענה לכל שאלה בתחום עיצובי העוגות בבצק סוכר, זילופים בקרמים, בקצפות, קישוט עוגות, עוגיות, קאפקייקס, אפייה ובכל תחום בנושא הקשור להם :)
זה המקום להעלות תמונות, להתרשם מעבודות של אחרים, לשאול שאלות ולהתייעץ, וכן לקבל המלצות, קישורים הדרכות ועוד.....
הפורום פתוח לחובבנים, למקצוענים וגם לסקרנים ;)  וביחד בשיתוף פעולה ורצון הדדי נוכל להנות פה אחד מהשני וללמוד ולהתפתח :)
שיהיה לנו יום מתוק
 

לצפיה ב-'שאלה בבשקה לחסרת ניסיון שכמותי, עוגת אלמו'
שאלה בבשקה לחסרת ניסיון שכמותי, עוגת אלמו
<< ההודעה הנוכחית
15/08/2007 | 18:21
15
11
הבובה ההיא מרחוב סומסום אצלנו בארה"ב.
השאלה היא איך הכי טוב להכין את השערות של הבובה על גבי העוגה?? היא כולה פרוותית בצבע אדום.
אני פשוט אקח תרשים של התמונה שלו ולפי זה אני אחתוך את הצורה של העוגה,ומעל הציפוי.
תודה מראש , זה ל-אור שלי שאנחנו חוגגים לו שנתיים יום ראשון.
לילך-ניו-יורק.
הנה תמונה למי שלא מכיר.
אומנות בעוגות >>
לצפיה ב-'בבשקה=בבקשה'
בבשקה=בבקשה
15/08/2007 | 18:21
1
לצפיה ב-'ורעיון לעיניים ולאף?? רק לא בצק סוכר כי'
ורעיון לעיניים ולאף?? רק לא בצק סוכר כי
15/08/2007 | 18:24
2
2
אני לא יודעת איך להשתמש בו, שנה הבאה אולי...
חשבתי את העיניים לעשות ממספיק עגול ענק בצבע לבן, אבל האף שלו????
אומנות בעוגות >>
לצפיה ב-'איך את מתכוונת לצפות את העוגה? בקרם כלשהו?'
איך את מתכוונת לצפות את העוגה? בקרם כלשהו?
15/08/2007 | 18:27
1
1
לצפיה ב-'כן כמובן בקרם, חשבתי על שמנת ופודינג'
כן כמובן בקרם, חשבתי על שמנת ופודינג
15/08/2007 | 18:29
1
לצפיה ב-'אם את מצפה בבצק סוכר את יכולה'
אם את מצפה בבצק סוכר את יכולה
15/08/2007 | 18:26
6
2
לקחת כמה קיסמים, לדקור את הציפוי (הטרי!) תוך משיכות עדינות כלפי מעלה - מתקבל אפקט פרוותי נהדר.
אומנות בעוגות >>
לצפיה ב-'לצערי אני לא עושה בצק סוכר מחוסר ניסיון'
לצערי אני לא עושה בצק סוכר מחוסר ניסיון
15/08/2007 | 18:28
5
4
עוד רעיונות....
אומנות בעוגות >>
לצפיה ב-'זילופי קרם חמאה צבוע?'
זילופי קרם חמאה צבוע?
15/08/2007 | 18:30
4
6
זה גם יתן מענה לאף והעיניים.....
אומנות בעוגות >>
לצפיה ב-'זה טעים?? הקרם חמאה??'
זה טעים?? הקרם חמאה??
15/08/2007 | 20:10
3
3
ואם יש למישהו מתכון לעוגה טעימה, ולקרם חמאה אני אשמח.
מיליון תודות-
לילך!
אומנות בעוגות >>
לצפיה ב-'יש למישהו מתכון לעוגה ולקרם??'
יש למישהו מתכון לעוגה ולקרם??
16/08/2007 | 06:13
2
3
מקפיצה למי שלא ראה.
סליחה על הקרציות-
לילך!
אומנות בעוגות >>
לצפיה ב-'עוגות- מתכונים בשפע במאמרים שלנו. , גם קרם'
עוגות- מתכונים בשפע במאמרים שלנו. , גם קרם
16/08/2007 | 06:33
1
30
חמאה, וגם אם תקלידי בחיפוש את המילים ( קרם חמאה. )

מבחינת עוגות....תלוי למי העוגה -ילדים, מהבוגרים.. שוקולד או משהו אחר ?
קרם חמאה אני אישית מאד אוהבת עושה "על בערך " לוקחת חמאה מאד מאד רכה 0 לא מומסת ) נניח 100 גר, מוסיפה אבקת סוכר עד שזה מגיע לרמת סמיכות שאני רוצה ( קרם חמאה די סמיך- כמו חומוס נניח ) מויספה וניל, או אם אני רוצה שזה יהיה בטעם אחר אז נניח קצת מיץ לימון וגרד לימון ( כנ"ל תפוז ) וכנ"ל שוקולד.
אומנות בעוגות >>
לצפיה ב-'תודה, העוגה היא לילדים בעיקר וגם למבוגרים'
תודה, העוגה היא לילדים בעיקר וגם למבוגרים
16/08/2007 | 07:42
3
אני אחפש בחיפוש..תודה על העזרה.
אומנות בעוגות >>
לצפיה ב-'דבי בראון עושה את זה'
דבי בראון עושה את זה
15/08/2007 | 21:16
3
עם צנטר כוכב שהיא נועצת בשיכבת בצק סוכר עבה המון פעמים...יוצא מקסים.
אומנות בעוגות >>
לצפיה ב-'הייתי עובדת עם קרם חמאה שבעיני הוא גם טעים'
הייתי עובדת עם קרם חמאה שבעיני הוא גם טעים
16/08/2007 | 10:00
4
מאוד, בטח ובטח שלילדים!
הנה קישור שיעזור לך כאן
אומנות בעוגות >>
לצפיה ב-'אני הייתי הולכת על קרם חמאה'
אני הייתי הולכת על קרם חמאה
16/08/2007 | 11:44
1
4
צבוע בצבע מאכל אדום ומזולף נקודות נקודות, עדיף עם צנטר כוכב.
אומנות בעוגות >>
לצפיה ב-'איזה מחשב מעצבן - רעיון אחר שלדעתי עדיף....'
איזה מחשב מעצבן - רעיון אחר שלדעתי עדיף....
16/08/2007 | 11:52
3
כשכתבתי את התגובה שלי היו 0 תגובות בשרשור, לחצתי שמור - פתאום יש מלא תגובות....

יש לי הצעה אולטימטיבית - גשי לספריה וחפשי שם ספר שנקרא the goodhouskeeping step by step cookbook בפרק על העוגות יש מתכונים מצויינים שמאוד מתאימים לארה"ב (גם בטעם, גם במוצרים וגם במידות) ומתכוני אייסינג (קרם חמאה) טעימים ביותר (אני ניסיתי את הקרם חמאה שוקולד לבן והיה עשר) וגם רעיונות והסברים לעוגות ילדים (קצת אחרות אבל הבסיס דומה)
אומנות בעוגות >>

הודעות אחרונות

08:57 | 13.01.16 שלי שירה
11:03 | 20.09.15 Afik222
20:49 | 06.09.15 aשרון
10:17 | 01.09.15 אורחים בפורום
17:33 | 28.08.15 עוגות סבתא
10:49 | 25.08.15 בר אורנה
13:52 | 24.08.15 עוגות סבתא
08:45 | 24.08.15 עוגות סבתא
14:55 | 11.08.15 Dana5594
15:56 | 06.08.15 שחר12315
10:24 | 26.07.15 שמעון70
22:58 | 22.07.15 מסתכלת לעתיד

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא זכויות הקשישים
אירוח בנושא זכויות...
שירות הייעוץ לקשיש של הביטוח הלאומי פועל למיצוי...
אירוח בנושא זכויות הקשישים
אירוח בנושא זכויות...
שירות הייעוץ לקשיש של הביטוח הלאומי פועל למיצוי...
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ