תשובה שלי
אני אוהב גלידות באופן כללי, גם ארטיקים. מארטיקים, אני הכי אוהב את הקרחונים (בעיקר לימון,משמש ודובדבן), אבל גם שלגונים בסדר (סולרו, מצופה שוקו ומצופה בננה).
גלידות אמיתיות כמעט לא דגמתי הקיץ, חוץ מכמה פעמים בגלידה אנדרה בת"א. היו לי כמה שנים (5-6) שהייתי אוכל הרבה בן אנד ג'ריס. השנה גזרתי על עצמי תענית ועמדתי בזה, פרט למקרה אחד לפני חודש.
אני אגב, מאוד שמרן בענייני גלידות מבחינת זמני האכילה (אם כי הרבה פחות מבחינת הטעמים. אם יש משהו חדש ומעניין, אני תמיד מוכן לנסות). יש להניח שלא אוכל גלידה אחרי אוקטובר בחוץ (או ארטיק/קרטיב), אלא אם כן זה יוגש לי במסעדה ויהיה יום שהוא חם מהרגיל לעונה. בדר"כ העונה תתחיל אצלי קצת אחרי פסח. יש פה אגב, אנשים, שלוקחים גלידה גם בחורף, כולל ימים קרים?