אני אוהב בירה ולבשל

קלייטון.ש

Well-known member
הטענה שכל אחד אחראי על מה שהוא מכניס לפה היא טענה תמימה

ולא נכונה. כל אדם שמעמידים אותו בפני שפע יתקשה לעמוד בפיתוי, כמו שהוא יתקשה לא לנשום. יש כאלה שיצליחו יותר לעמוד בפיתוי, הרוב יצליחו פחות וגם בכלל לא, וזו לא אשמתם. זו אשמת הביולוגיה שלהם ואשמת מי שמעמיד בפניהם שפע של מאכלים מזיקים.
 

קלייטון.ש

Well-known member
סוכר ומלח אינם באותה קבוצה

אפשר לחיות בלי סוכר בכלל אבל בלי מלח בכלל מגיעים למיון ממש מהר, אפילו בתוך כמה שעות או יממה.
מלח חיוני לגוף, ועדיף קצת יותר מקצת מפחות.
 

puma141

New member
יכול להיות שאתה צודק....

ועדיין- בארה"ב התחילה כבר מזמן הגלת מלח במזון, תוך ציון הכמויות כחובה.
 

קלייטון.ש

Well-known member
הבעיה של האמריקאים היא לא בכמות המלח אלא בכמות בכלל

הם חיים בתוך שפע בלתי מוגבל למעשה של מזון, אוכלים מנות ענקיות (ועוד זורקים שליש מכל המזון שמיוצר). הם צריכים להקטין את כמות המזון שהם אוכלים (ומייצרים) בכלל, ואז גם כמות המלח תרד.
בעיה נוספת שיש להם היא שמזון תעשייתי, שעשיר בכל מיני זבלים, יותר זול ממזון בריא כמו פירות וירקות. עבור אותן קלוריות יותר זול לקנות שקית צ'יפס מירקות לסלט. אז ברור שנמשכים למזון התעשייתי ולא לבריא.
 

puma141

New member
דווקא לא.

חברים שלי שגרים שם, מדברים על המלח במסעדות ובכל מנה במפורש!
אני לא מדברת על המלחמה בשומנים האמירקאים, זה משהו אחר.
כשאוכל אחפש לינק בנושא, אולי יש.
 

big ass blue

New member
יש הרבה מלחים טבעיים ברוב הדברים שאנחנו

מכניסים לפה ביומיום... כמו עגבניות, ועוד כמה דברים בסיסיים...
 

big ass blue

New member
מה אתה סח, זה הדברים הקטנים הללו

זו שריטה שלי ואני מרוצה ממנה. לגבי ההערה שלך לגבי הטעם שלי בבישול, כמו שאומרים: Who the fuck are you סליחה על האינגליש שלי.
 

giovanni 1

New member
תגובה עלובה מבנאדם עלוב


בכל אופן, אתה יודע שאני צודק, ולכן זה הכעיס אותך
 
למעלה