מתכונים

C o n n i e

New member
מתכונים

יצא לי לאכול לא מזמן קציצות מרוקאיות ברוטב אדום, אבל הרוטב היה נטו אדום (ז"א שלא היו שם חתיכות של כלום, רק נוזל) והדבר היחיד שהיה שם זה גמבה. אני אשמח מאוד אם מישהו יכתוב לי את המתכון כי לא מצאתי אותו ברחבי האינטרנט. בנוסף, אני גם מחפשת מתכון לעוף בזיתים, בלי הרוטב עגבניות - שהרוטב יהיה צהוב. תודה מראש :)
 

C o n n i e

New member
בנוסף גם אשמח למתכון ללשון/בשר ברוטב פטריות

(רוטב צהוב). אגב, הוספתי תמונה של העוף בזיתים - זה המאכל שאני רוצה את המתכון שלו. תודה שוב :)
 
עוף זיתים../images/Emo140.gif

אגב לא בשלתי בטאג'ין רק הגשתי בתוכו 6-8 מנות עוף 2 קופסאות זיתים מחורצים (והאמת שעדיף לנקות לבד לא עשיתי זאת כעת התעצלתי) יש להרתיח פעמיים ולשפוך את המים למנוע מליחות מיותרת בצל פרוס פלפל שחור מעט כורכום או זעפרן מלח מעט שמן בסיר רחב לאדות מעט את הבצל להוסיף את העוף ולהזהיב מכל הצדדים להוסיף את הזיתים התבלינים לכסות ולבשל על אש קטנה כשעתיים
 

שרונהה

New member
הרוטב האדום תלוי בתיבלון

והתיבלון מורכב בדרך כלל מפפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, קצת שום, וכמובן שמן. אפשר לבשל קציצות בשר עם הרוטב הזה, להוסיף פלפלים ירוקים ואדומים וזה יוצא מעדן. לגבי רוטב צהוב, שוב כאן התיבלון יהיה כורכום או קרי. שבת שלום
 
למעלה