לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1311613,116 עוקבים אודות עסקים

פורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

לצפיה ב-'מערכת באנרים מתחלפים-חיפוש'
מערכת באנרים מתחלפים-חיפוש
<< ההודעה הנוכחית
23/10/2008 | 19:07
11
102
היי לכולם

אני צריך לבנות לאתר מערכת באנרים מתחלפים

יש מערכות מוכנות שעושות את זה
אם כן יש משהו חינמי

ואם לא
מישהו יכול לתת לי כיוונים מנחים איך להתחיל לבנות את זה

תודה רבה

תכנות net. >>
לצפיה ב-'יש לך ב toolbox'
יש לך ב toolbox
23/10/2008 | 21:43
2
5
את ה ad ‎rotator
תכנות net. >>
לצפיה ב-'הבעיה איתו: הוא לא מקבל קבצי SWF '
הבעיה איתו: הוא לא מקבל קבצי SWF
23/10/2008 | 21:54
3
אם מישהו יודע כיצד ניתן לעקוף את זה אשמח גם אני לדעת. משום מה הוא עובד רק עם קבצי תמונה ולא שום דבר אחר. הכצעקתה? איך לא חשבו על זה שאולי נרצה לשים שם גם פלאש כמו שיש היום בהרבה אתרים?
תכנות net. >>
לצפיה ב-'כמו שנאמר הוא לא תומך פלאש'
כמו שנאמר הוא לא תומך פלאש
24/10/2008 | 08:09
1
ואני רוצה מערכת שאני אוכל לעקוב אחרי לחיצות הופעות וכו..
תכנות net. >>
לצפיה ב-'לא ברור מה בדיוק אתה מחפש'
לא ברור מה בדיוק אתה מחפש
24/10/2008 | 10:19
3
3
מערכת פשוטה שמציגה באנרים באופן רנדומלי מתוך רשימה?
מערכת שמציגה את כל הבאנרים באופן שווה?
מערכת שמציגה באנרים לפי "משקל" או לפי הקלקות \ הצגות?

מאוד פשוט לבנות מערכת באנרים (מבחינה תכנותית), אתה מחזיק במסד (לדוגמה) רשימה של כל הבאנרים, והסוג שלהם (Flash / Image), אם אתה מעוניין שהמערכת תציג ת הבאנרים באופן רנדומלי, אתה יכול להשתמש במחלקה Random של .NET, ומשתמש במתודה Random.Next(int Minimum, int Maximum), כשהמינימום הוא 0, והמקסימום הוא מספר הבאנרים - 1. (לדוגמה אם יש 12 באנרים, אז ה - Maximum יהיה 11).

המספר שאתה מקבל הוא הבאנר שיוצג, לדוגמה 0 הוא הבאנר הראשון, 5 הוא השישי ו 11 הוא האחרון. (אתה יכול להחזיק Dictionary שמחזיק את ה - ID שלהם במסד, או לחלופין להחזיק את כל המידע עליהם ב - Cache).
תכנות net. >>
לצפיה ב-'אני רוצה'
אני רוצה
24/10/2008 | 10:49
2
3
אני רוצה מערכת
שתדע להציג לפי משקל שאני אתן לבאנר

איך אני יכול לשלוף רנדומלית מה DB איזשהו פרסומת?..

ומה התכנון שאתה היית בונה ב DB

איזה טבלאות ואיך הן היו נראות
לנושא הזה של הבאנרים\
תכנות net. >>
לצפיה ב-'זה תלוי בפי'צרים ובמידע שאתה נדרש להחזיק'
זה תלוי בפי'צרים ובמידע שאתה נדרש להחזיק
24/10/2008 | 14:18
1
2
בגדול מספיק להחזיק סוג (פלאש \ תמונה), גודל (אם זה רלוונטי), מיקום (אם יש לך מיקומים שונים שבהם מופיעות פרסומות שונות) ומשקל (int או מספר עם נקודה צפה) אפשר בטבלה אחת.

לחלופין אתה יכול גם להחזיק את הקוד HTML שיוזרק (במקום להחזיק גודל וסוג).

בשביל לשלוף באופן רדומלי ניתן להשתמש במחלקה System.Random של ה - &lrm.NET Framework, או להשתמש בפונקציה Rand של ה - SQL Server.

פתרון נוסף יהיה להשתמש בסקריפט מוכן (קנוי או חינמי) ולהטמיע אותו באתר, או לחלופין ללמוד ממערכת כזו.
ניתן למצוא מערכות כאלו באתר HotScripts.
תכנות net. >>
לצפיה ב-'יש משהו חינמי שם'
יש משהו חינמי שם
24/10/2008 | 15:47
1
כי אני לא ממש מצאתי...

תודה רבה על העזרה
תכנות net. >>
לצפיה ב-'עניתי לך כאן'
עניתי לך כאן
24/10/2008 | 21:21
3
5
פתחתי בלוג לפני המון המון זמן, ולא מצאתי משהו לכתוב בו, או שלא היה לי זמן, אבל השאלה שלך הדליקה את הנורה הזו.
עניתי לך בבלוג שלי, כאן

http://kensodev.blogspot.com/2008/10/blog-post_7576.html

הערה:
זוהי לא מערכת שלמה, זה אפילו לא קרוב, אבל זה ייתן לך כיוון, מפאת חוסר הזמן לא העמקתי פנימה לתוך הנושא, אבל אני מאמין שתוכל לקחת את זה לכיוון של להתחיל משהו.

מקווה שעזרתי ולא סתם לקחתי אותך לכיוונים אחרים
תכנות net. >>
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
26/10/2008 | 03:46
1
2
השבוע אני אבנה את המערכת הזאת עם קצת שיכלולים
אני רוצה שיהיה סטטיסטיקה
מספר צפיות וכ...

תודה עזרת לי מאוד
תכנות net. >>
לצפיה ב-'בשמחה.'
בשמחה.
26/10/2008 | 10:31
2
אני אשתדל היום להעלות את הSource של ה"מארח באנר" כדי שתהיה לך נקודת התחלה טובה בעניין הזה.

אבי
תכנות net. >>

הודעות אחרונות

12:58 | 16.07.18 smira
22:35 | 15.07.18 אורחים בפורום
12:49 | 04.07.18 אורחים בפורום
10:35 | 26.06.18 עוץליגוץלי
15:32 | 24.06.18 Tom8080
13:19 | 21.06.18 מ ו ת
11:56 | 12.06.18 אורחים בפורום
13:43 | 06.06.18 yaada
18:29 | 05.06.18 adiis123
23:02 | 24.05.18 אורחים בפורום
13:37 | 22.05.18 smira
18:19 | 14.05.18 imitsu

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ