שאלה

Roaicc

New member
שאלה

היי,
לא יודע אם זה הפורום הנכון ..אבל בכל זאת אשאל.

אם אני מבשל לעצמי במוצש אוכל לעבודה למשך כל השבוע (קשה לי להכין בבקרים)

האם אחרי שאני מסיים במוצש להכין , האם כדאי להקפיא ואז להוציא כל ערב לפני?
או שפשוט לשים במקרר וזהו?

זאת אומרת, אם נגיד הכנתי לי את הפרגית והחזה עוף במוצש...
ואני יודע שאני הולך לאכול מחר את הפרגית....אז ברור שאשים במקרר בלילה,
אבל אם את החזה עוף אני אוכל רק ביום רביעי....
אז זה משנה אם אשים אותו מוכן וסגור במקרר או במקפיא ?

מה דעתכם?
 
רוב סוגי האוכל המבושל

נשמרים טריים במקרר עד 4 ימים. במקפיא זה עד חודש.
כלומר אם אתה יודע שתאכל משהו אחרי 4 ימים מאז שבישלת אותו- עדיף לשים אותו במקפיא.
 
למעלה