בעינייהם של לא מעט אנשים להיות נותן שירות זהו סוג של עבודה נחותה. הרי בדרך כלל מדובר בסטודנט שמנסה לשרוד את החודש והלימודים או "ילד" שבקושי סיים צבא. לכן מצידם של האריסטוקרטים, בעלי ההון ואלו שהאסלה שלהם בבית מצופה בפרוות נשר קירח, זוהי הזדמנות מצויינת להתנשא ולהשתלך באיש הקטן ומשכורת המינימום שלו. ההודעה שלך, טלטול יקירתי, הזכירה לי מדוע כסף לעולם לא יעשה בן אדם טוב יותר.
יחסית לאחרונה:- ילד אמריקאי חביב נכנס לחנות וביקש שאמליץ לו על מס' משחקים. הוא אמר "OK", בא אבא, וגירד מהפלטינום 5 משחקי פליסטיישן 3 בשווי 2000 שקל. שיהיה לבריאות, באמת. אממה? יום-יומיים מאוחר יותר חוזר החמוד עם 3 מתוך החמישה ומבקש שאחליף לו אותם על בסיס הקובלנא, הטענה והטרוניה השערוריתית "THESE GAMES STINK!" ותו לא. היות והאמריקניזציה די נכשלה בארצנו הקטנה (ע"ע וונדיס, סאבלימינל וכו' וכו'), נאלצתי להשיב פניו ריקם. כצפוי, זה לא ממש עזר לי. הוא הזדעק, צעק, התבכיין ובכה עד שב-LG סוף כל סוף שמעו ושלחו את האמא. מכירים את
המקרר EMPIRE ארבע דלתות? כזאת. ישראלית בהמה דוחה שירדה מהארץ ומצאה איזה פראייר עשיר. היא נפלה עלי כמו...ובכן, כמו מקרר:
מקרר: "רגע, אני לא מבינה. למה באמריקה מחליפים בלי לשאול שאלות ובמדינה המחורבנת הזאת לא, הא?".
X: "ברוכה הבאה לישראל..."
מקרר: "אל תתחכם!".
X: *מסביר על מדיניות החזרת המוצרים שנמצאת בשלל צבעים בכל פינה אפשרית בחנות ושבתכלית האיסור לא מותירה החזרת תוכנה/משחק פתוח עקב חוק זכויות יוצרים*.
מקרר: "בלה בלה בלה...אני עשירה...בלה בלה בלה...מי אתה בכלל?"
X: *פני אדיש*
----
----
----
ילד: "With an attitude like that, you're going to be working here for the rest of your life!"
אקס: " Well, take a close look to your left if you want to see how your future looks like".
מקרר: "נבלה!".
לפני עשור בערך כשעבדתי בפיצריה מסוימת:- לקוחה התקשרה וטענה שהכנפיים החריפות שהזמינה שרפו לילדה הקטנה שלה את הלשון.
X: "אני רק רוצה להבין, הכנפים החריפות שהזמנת באמת היו חריפות ולכן שרפו לביתך את הלשון?"
לקוחה: "כן".
אני: "שניה, אני רק רוצה שלא יהיו לנו טעויות. הזמנת כנפיים חריפות ומה שקיבלת זה כנפיים חריפות, כן? והחריפות של הכנפיים החריפות שהזמנת שבמקור היו חריפות, שרפה לבת שלך את הלשון?".
לקוחה: "כן, מה לא ברור"?".
X: "אין בעיה, אני רושם עכשיו תלונה חריפה להנהלה בשמך על הכנפיים החריפות שהזמנת שבתמורה קיבלת כנפיים חריפות שהחריפות שלהן שרפה לבת הקטנה שלך את הלשון".
לקוחה: *קלטה שעשיתי ממנה מפגרת ונתנה לבעלה לשאוג עלי*.
- לקוח שקנה 10 כנפיים, שילם התיישב ואכל ולבסוף בא בתלונה שקיבל רק 9. אין שום בעיה. אפילו שהדברים האלה מגיעים ספורים מראש, כן? רוקנתי שקית חדשה, הכנסתי לתנור וכשהיא יצאה באתי איתה לבחור, הוצאתי כנף אחת והושטתי לו אותו. הפראייר היה כל כך משוכנע שהוא הולך לקבל 10 נוספות שהוא נמלט מהמקום בבושת פנים.
מהימים העליזים בתור מוכר בחנות צעצועים:לקוח שבא לקנות קורקינט לילד שלו
לקוח: "תגיד, ממה עשוי הממסר שלו?"
X: "אח שלי, יש פה 3 מוטות מתכת ושני גלגלים. עזוב אותך שטויות, אין איפה לטעות".