לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'קינואה בתנור'
קינואה בתנור
<< ההודעה הנוכחית
05/06/2007 | 20:53
23
1041
אז מצאתי זמן היום והכנתי קינואה בתנור לפי מתכון שלי
2 כוסות קינואה
בצל קצוץ דק
פלפל אדום קצוץ דק
15 עגבניות שרי חתוכות ל2
כפית כמון
1/4 כפית כורכום
2 כפיות אורגנו
כפית מלח
כף פפריקה אדומה(למי שאוהב אפשר חריפה)
2 כוסות מים חמים
6 פרוסות לחם עינן מחיטה נבוטה
1/4 כוס שמן
2 כפות גדושות רסק עגבניות
כף מרק בצל


חותך דק את הבצל ואת הפלפל ואת העגבניות




    

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מטגן את הבצל בשמן'
מטגן את הבצל בשמן
05/06/2007 | 20:55
54
בשמן בתחילה זה נראה הרבה שמן ואלו ששומרים נראה ממש איום
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לאחר שהבצל קיבל את הצבע הנכון'
לאחר שהבצל קיבל את הצבע הנכון
05/06/2007 | 20:56
38
אני מטה את הסיר לכיור ונותן לשמן להשפך לכיור עד אשר מתקבל בצל מטוגן מצופה בשמן ולא צף בשמן
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'והבצל ללא עודפי השומן'
והבצל ללא עודפי השומן
05/06/2007 | 20:58
20
כך נראה הבצל לאחר שניקזתי את השמן
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוריד את חום הלהבה ומוסיף את התבלינים'
מוריד את חום הלהבה ומוסיף את התבלינים
05/06/2007 | 21:00
27
חשוב מאד בשלב זה להוריד את הלהבה לקטנה ואפילו להמתין מעט אחרת התבלינים יחרכו ויקבלו טעם מר
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוסיף שתי כפות רסק עגבניות'
מוסיף שתי כפות רסק עגבניות
05/06/2007 | 21:02
1
26
ובוחש הייטב
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוסיף שתי כוסות מים חמים'
מוסיף שתי כוסות מים חמים
05/06/2007 | 21:05
28
לצפיה ב-'מוסיף שתי כוסות מים חמים'
מוסיף שתי כוסות מים חמים
05/06/2007 | 21:04
29
ובוחש הייטב לקבלת מרקם אחיד
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוסיף רצועות פלפל אדום ועגבניות שרי'
מוסיף רצועות פלפל אדום ועגבניות שרי
05/06/2007 | 21:07
31
לצפיה ב-'מוסיף את הקינואה'
מוסיף את הקינואה
05/06/2007 | 21:09
37
לצפיה ב-'ומבשל כ5 דקות תוך כדי בחישה'
ומבשל כ5 דקות תוך כדי בחישה
05/06/2007 | 21:14
38
לצפיה ב-'מכין תבנית פיירקס ובתחתית פרוסות לחם עינן'
מכין תבנית פיירקס ובתחתית פרוסות לחם עינן
05/06/2007 | 21:16
42
מורח את תבנית הפיירקס במרגרינה ומניח את פרוסות הלחם על התחתית אני חותך את הפרוסות כך שיצפו כמו לבנים את התחתית
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ושופך את הקינואה לתבנית על הלחם'
ושופך את הקינואה לתבנית על הלחם
05/06/2007 | 21:18
46
על פרוסות הלחם ומחליק את הקינואה לשכבה אחידה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וסוגר הייטב עם רדיד אלומיניום'
וסוגר הייטב עם רדיד אלומיניום
05/06/2007 | 21:20
32
ולתנור ב180 מעלות ל3/4 שעה לפחות
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וכך זה יוצא מהתנור'
וכך זה יוצא מהתנור
05/06/2007 | 21:21
72
הריח עדין ונהדר והצבע גם יפה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וכך היא מוגשת בצלחת'
וכך היא מוגשת בצלחת
05/06/2007 | 21:23
1
58
הקינוא לא יוצאת נוקשה ואחידה כמו פשטידה מכוון שלא שמתי ביצים
ולכן פרוסת הלחם משמשת כבסיס לעוגה שלא תתפורר
המרקם של הלחם פריך ונעים לאכילה ולדעתי מוסיףטעם מיוחד
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פוקסי ממש '
פוקסי ממש
06/06/2007 | 19:44
20
לצפיה ב-'ותוספת למתכון'
ותוספת למתכון
05/06/2007 | 21:24
31
לאלו אשר לא פוחדים מאבקות מרק
אני הוספתי בשלב התבלינים 1/2 1 כפות מרק בצל
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה.איזה משקיען כל הכבוד'
תודה.איזה משקיען כל הכבוד
06/06/2007 | 06:52
12
לצפיה ב-'ניראה טעיםםםם'
ניראה טעיםםםם
06/06/2007 | 08:02
9
אני חייבת לנסות את הקינואה..אני חושבת
שאני היחידה שלא ניסתה חההה.....
יום טוב לך
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פוקסי - נראה טעים-טעים - תודה על הסדנה'
פוקסי - נראה טעים-טעים - תודה על הסדנה
06/06/2007 | 09:39
9
מוסיפה לקישורי הפורום לקטגוריה "סדנאות און-ליין".

תודה רבה על המתכון והסדנה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פוקסי, כרגיל נהניתי מהסדנא והחכמתי'
פוקסי, כרגיל נהניתי מהסדנא והחכמתי
06/06/2007 | 11:03
2
7
לצפיה ב-'מצטרפת למחמאות, הסדנאות שלך מאוד מפורטות'
מצטרפת למחמאות, הסדנאות שלך מאוד מפורטות
06/06/2007 | 22:17
1
10
והמאכל נראה מאוד מעניין ופיקנטי. תודה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תדה רבה על הסדנה'
תדה רבה על הסדנה
07/06/2007 | 08:00
4
המענינת ומעשירה כמו תמיד
אוכל חלבי >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ