לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1501715,017 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'עוגת שמרים במילוי תמרים'
עוגת שמרים במילוי תמרים
26/05/2007 | 16:26
44
332
הבצק
6 כוסות קמח
150 גרם חמאה מרוככת
1/4 כוס סילאן
1/2 כוס סוכר
כוס חלב
כפית מלח
כף גדושה שמרים יבשים
משפר אפיה(לא חובה)

שופך את הקמח לקערת המיקסר
יוצר גומה במרכז שופך את השמרים
שופך את החלב מחומם מעט, ואת הסוכר מערבב עם מעט מהקמח ומשאיר ל1/4 שעה לתסוס
מוסיף את הסילאן, את החמאה, מוסיף בפינת הקמח את המלח ומפעיל את המיקסר עד קבלת בצק רך ולא דביק במידת הצורך מוסיף קמח

הקמח בקערת המיקסר וגומה במרכזו
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוסיף שמרים'
מוסיף שמרים
26/05/2007 | 16:29
61
לצפיה ב-'וגם חלב'
וגם חלב
26/05/2007 | 16:30
41
לצפיה ב-'וסוכר'
וסוכר
26/05/2007 | 16:31
31
לצפיה ב-'משפר אפיה'
משפר אפיה
26/05/2007 | 16:32
49
לצפיה ב-'וממתין שהשמרים יתססו'
וממתין שהשמרים יתססו
26/05/2007 | 16:37
37
לצפיה ב-'מוסיף את הביצים'
מוסיף את הביצים
26/05/2007 | 16:38
1
49
לצפיה ב-'???'
???
30/05/2007 | 00:08
35
הביצים לא מופיעות בכלל במתכון
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וגם החמאה'
וגם החמאה
26/05/2007 | 16:39
33
לצפיה ב-'וגם הסילאן'
וגם הסילאן
26/05/2007 | 16:40
32
לצפיה ב-'וכמובן כפית מלח'
וכמובן כפית מלח
26/05/2007 | 16:41
31
בצידי הקערה שלא יגע בשמרים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לאחר לישת כל החומרים'
לאחר לישת כל החומרים
26/05/2007 | 16:43
41
מתקבל בצק נהדר למגע ולא דביק
ותמיד אני אוהב לצלם את הבצק מוחזק בכף היד לתת דלושה כמה הוא לא דביק
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לאחר כשעתיים'
לאחר כשעתיים
26/05/2007 | 16:45
45
הבצק תפח ואני מכין משטח עבודה אשר בו אני לש את הבצק פעם שניה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פותח עלה מחצי כמות הבצק'
פותח עלה מחצי כמות הבצק
26/05/2007 | 16:47
46
ושוטח אותו על משטח השיש
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מורח מרגרינה בשכבה דקה'
מורח מרגרינה בשכבה דקה
26/05/2007 | 16:48
52
לצפיה ב-'ועל המרגרינה שכבה של ממרח תמרים'
ועל המרגרינה שכבה של ממרח תמרים
26/05/2007 | 16:51
53
השתמשתי ב3/4 גביע של ממרח תמרים המכיל כמות של 450 גרם
לא צריך להלחם עם מריחה הומוגנית בזמן האםיה הממרח יזל וימלא את כל הפינות
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ומכין סירופ לתוספת לממרח התמרים'
ומכין סירופ לתוספת לממרח התמרים
26/05/2007 | 16:53
62
מתחיל ב1/4 כוס ליקר שוקולד
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוסיף לליקר סילאן'
מוסיף לליקר סילאן
26/05/2007 | 16:54
50
מוסיף לקערית הליקר 1/3 כוס של בילאן
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ומוסיף שקדים'
ומוסיף שקדים
26/05/2007 | 16:55
47
מוסיף כוס של שקדים טחונים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ובוחש הכל הייטב ושופך על העלה המרוח'
ובוחש הכל הייטב ושופך על העלה המרוח
26/05/2007 | 16:58
46
שופך את תכולת הקערית במרכז העלה על שכבת הממרך ועם כף כץ מושך את הסירופ לאורך ורוחב העלה הסירופ מספיק סמיך  ולא יברח לצדדים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'הגילגול וטיפ'
הגילגול וטיפ
26/05/2007 | 17:03
65
עכשיו לוקחים רת הקצה התחתון של העלה ומגלגלים כלפי מעלה אבל!!!
ען נגלגל רגיל תהליך הגלגול יגרוף את המילוי ובקצה העליון של העלה נקבל את כל המילוי .
ולכן אנחנו לוקחים את קצה הבצק מרימים טיפה מעלה וגלגלים מעט ומניחים על המילוי ושוב מרימים את הגליל הראשוני אשר נוצר מגלגלים באויר גלגול ומניחים שוב על העלה המרוח וכך ממשיכים עד אשר מגיעים לקצה העליון של העלה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ויש לנו גליל מושלם ממולא בתמרים'
ויש לנו גליל מושלם ממולא בתמרים
26/05/2007 | 17:05
59
השלב הבא חותכים את העלה למקטעים של בערך 8 ס"מ ומסדרים בתבנית 24
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'את החיתוך הראשון שם במרכז התבנית'
את החיתוך הראשון שם במרכז התבנית
26/05/2007 | 17:06
65
כמובן שמורחים את התבנית הייטב במרגרינה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ושאר המקטעים בהיקף'
ושאר המקטעים בהיקף
<< ההודעה הנוכחית
26/05/2007 | 17:08
474
בתחילה נראים המרווחים גדולים אבל לא לפחד אנחנו משאירים את העוגה לפחות לעוד חצי שעה שתתפח שוב ובזמן האפיה כל התבנית תתמלא ונקבל עוגת שושנים יפה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וכך היא נראית ביציאה מהתנור'
וכך היא נראית ביציאה מהתנור
26/05/2007 | 17:11
95
שימו לב כמה היא יפה וכל החללים הריקים התמלאו ויש קשר טוב בין חלקי העוגה וניתן לחתוך פרוסות ארוכות למרכז
בזמן היציאה מהתנור יש הנוהגים לקחת מספר כפות של חלב להוסיף על כל כף כפית סוכר ןבחוש ולשפוך על העוגה לקבלת זיקוק
אני לא עושה זאתלא אוהב יותר מדיי סוכר
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וכך נראית פרוסה של העוגה'
וכך נראית פרוסה של העוגה
26/05/2007 | 17:15
97
אל עוגת תמרים חלמתי מזמן
אני מאד אוהב תמרים ובמיוחד השילוב של סילאן ואגוזים טחונים(החרוסת של העיראקים)
והחלטתי שאני אכין מתכון אשר מתאים לטעם שאני אוהב
אז היום בבוקר ישבתי וזה המתכון אשר תכננתי
וזה מה שיצא האורחים שלי היום מאד התלהבו ונהנו מקווה שגם אתם.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וזה ממרח התמרים אשר איתו השתמשתי'
וזה ממרח התמרים אשר איתו השתמשתי
26/05/2007 | 17:18
4
76
לצפיה ב-'אחלה של רעיון '
אחלה של רעיון
26/05/2007 | 18:23
13
לצפיה ב-'ואוו פתחת לי התאבון.....נראה נהדר מריח עד פה.'
ואוו פתחת לי התאבון.....נראה נהדר מריח עד פה.
26/05/2007 | 23:14
13
השעה עכשיו ארבע אחר הצוהרים בדיוק הזמן לחתיכת עוגה כזאת וקפה.
אני אוהבת מאוד מאוד עוגות שמרים במילוי תמרים או פרג.
תודה על המתכון ועל הסדנה המפורטת.
שבוע טוב.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אפשר לאפות את העוגה על ניר אפיה?יחסוך קצת קלו'
אפשר לאפות את העוגה על ניר אפיה?יחסוך קצת קלו
27/05/2007 | 11:34
1
19
קלוריות-יאמי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'כמובן את יכולה להשתמש בנייר אפיה'
כמובן את יכולה להשתמש בנייר אפיה
28/05/2007 | 05:49
14
לצפיה ב-'למרכיבי הבצק יש להוסיף 3 ביצים'
למרכיבי הבצק יש להוסיף 3 ביצים
26/05/2007 | 17:19
26
לצפיה ב-'תהיתי לגבי הביצים,ראיתי שהוספת בסוף. חןחן'
תהיתי לגבי הביצים,ראיתי שהוספת בסוף. חןחן
26/05/2007 | 17:27
27
על העוגה הטעימה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'שוב, תודה על הסדנא!'
שוב, תודה על הסדנא!
26/05/2007 | 20:01
9
נראה מצויין
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נראה טעים - תודה על המתכון והסדנה'
נראה טעים - תודה על המתכון והסדנה
26/05/2007 | 21:12
1
6
מוסיפה לקישורים ל"סדנאות און-ליין".
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה על הסדנא נראה טעים ביותר'
תודה על הסדנא נראה טעים ביותר
26/05/2007 | 23:27
3
כל הכבוד על ההשקעה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פוקסי תודה על השיתוף ממש תענוג'
פוקסי תודה על השיתוף ממש תענוג
27/05/2007 | 08:30
4
4
שבוע טוב ומלא בשורות טובות
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פוקסי, איזו עוגה מרשימה! המון תודות על הסדנא!'
פוקסי, איזו עוגה מרשימה! המון תודות על הסדנא!
27/05/2007 | 09:33
3
10
לצפיה ב-'פוקסי 99 ,שאלה לי'
פוקסי 99 ,שאלה לי
27/05/2007 | 11:53
2
18
קודם כל הכל נראה משגע ולכן אני רצה לעשות את זה, רק שאלה לי 6 כוסות קמח זה שווה ל 840 גרם ?

תודה רבה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'WOW פוקסי אפשר ביססס '
WOW פוקסי אפשר ביססס
27/05/2007 | 12:37
11
רעיון ממש  

תודה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'משקל כוס קמח'
משקל כוס קמח
27/05/2007 | 21:07
56
כוס רגילה מכילה 150 גרם קמח כך ש6 כוסות זה 900 גרם
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נראה מעולה!'
נראה מעולה!
27/05/2007 | 15:29
1
18
ושאלה...
בשלב שבו מניחים את כל השושנים בתבנית, לא צריך לשים את השושנים צפופים צפופים?
זה לא מתפרק אחר-כך?

תודה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'איך מניחים??'
איך מניחים??
27/05/2007 | 20:56
23
השושנים לא צריכים להיות צמודים בהתפחה השניה הם מגיעים למצב של נגיעה אחד בשני ובשלב האםיה הם תופחים לעוגה יפה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פוקסי - באיזו טמפ' אופים וכמה זמן?'
פוקסי - באיזו טמפ' אופים וכמה זמן?
28/05/2007 | 14:03
1
19
לצפיה ב-'אני אפיתי ב200 מעלות'
אני אפיתי ב200 מעלות
28/05/2007 | 18:40
30
עד אשר העוגה קיבלה צבע שחום יפה ושיפוד עץ הוכנס באלכסון ויצא נקי
אוכל חלבי >>

הודעות אחרונות

22:10 | 27.10.18 or268
21:38 | 11.10.18 mor1811
23:35 | 04.10.18 יונתנסקי
07:08 | 26.09.18 ngr10
14:11 | 06.09.18 זמירה6
08:11 | 01.09.18 אילנית12
11:04 | 29.08.18 אורחים בפורום
13:48 | 24.08.18 אורחים בפורום
11:13 | 27.06.18 ngr10
08:11 | 24.05.18 ngr10

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ