עוגת שמרים במילוי תמרים

פוקסי99

New member
עוגת שמרים במילוי תמרים

הבצק 6 כוסות קמח 150 גרם חמאה מרוככת 1/4 כוס סילאן 1/2 כוס סוכר כוס חלב כפית מלח כף גדושה שמרים יבשים משפר אפיה(לא חובה) שופך את הקמח לקערת המיקסר יוצר גומה במרכז שופך את השמרים שופך את החלב מחומם מעט, ואת הסוכר מערבב עם מעט מהקמח ומשאיר ל1/4 שעה לתסוס מוסיף את הסילאן, את החמאה, מוסיף בפינת הקמח את המלח ומפעיל את המיקסר עד קבלת בצק רך ולא דביק במידת הצורך מוסיף קמח הקמח בקערת המיקסר וגומה במרכזו
 

פוקסי99

New member
לאחר לישת כל החומרים

מתקבל בצק נהדר למגע ולא דביק ותמיד אני אוהב לצלם את הבצק מוחזק בכף היד לתת דלושה כמה הוא לא דביק
 

פוקסי99

New member
לאחר כשעתיים

הבצק תפח ואני מכין משטח עבודה אשר בו אני לש את הבצק פעם שניה
 

פוקסי99

New member
ועל המרגרינה שכבה של ממרח תמרים

השתמשתי ב3/4 גביע של ממרח תמרים המכיל כמות של 450 גרם לא צריך להלחם עם מריחה הומוגנית בזמן האםיה הממרח יזל וימלא את כל הפינות
 

פוקסי99

New member
ובוחש הכל הייטב ושופך על העלה המרוח

שופך את תכולת הקערית במרכז העלה על שכבת הממרך ועם כף כץ מושך את הסירופ לאורך ורוחב העלה הסירופ מספיק סמיך ולא יברח לצדדים
 
למעלה