פשטידת איטריות ,וגבינה
פשטידת איטריות החומרים: 500 גרם איטריות מבושלות 1 בצל קצוץ כמה פטריות פרוסות(לא חובה) 1 שמנת מתוקה 200 גרם גבינה צהובה מגוררת 3 ביצים מלח,פלפל לפי הטעם. ההכנה: לסנן את האיטריות. מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד שמקבל גון זהוב,מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 3 דקות. מערבבים את הפסטה עם הבצל והפטריות ושאר החומרים. אופים בחום בינוני גבוה,כחצי שעה. מגישים עם סלט מרענן. הקלדה:אילנית12 מקור:עיתון :שער למתחיל
פשטידת איטריות החומרים: 500 גרם איטריות מבושלות 1 בצל קצוץ כמה פטריות פרוסות(לא חובה) 1 שמנת מתוקה 200 גרם גבינה צהובה מגוררת 3 ביצים מלח,פלפל לפי הטעם. ההכנה: לסנן את האיטריות. מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד שמקבל גון זהוב,מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 3 דקות. מערבבים את הפסטה עם הבצל והפטריות ושאר החומרים. אופים בחום בינוני גבוה,כחצי שעה. מגישים עם סלט מרענן. הקלדה:אילנית12 מקור:עיתון :שער למתחיל