כרובית מוקפצת בסיגנון הודי
כרובית מוקפצת בסיגנון הודי מקור המתכון: אורלי פלאי-ברונשטיין, גיליון 118. על השולחן 1 כרובית בינונית מעט חומץ טבעי 1/4 כוס שמן 1 כפית זרעי כמון, טחונים גס 1/2 כפית זרעי כוסברה, טחונים גס 1/4 כפית כורכום מעט צ'ילי גרוס מלח ופלפל שחור, גרוס טרי להגשה: מיץ משני לימונים צרור קטן של עלי כוסברה קצוצים מתכון ל - 4 מנות + מפרקים את הכרובית לפרחים ומשרים במים עם מעט חומץ, למשך שעה. מסננים ומייבשים. + מחממים שמן בווק או במחבת גדולה, מוסיפים את התבלינים וכשמתחיל לעלות ריח מוסיפים את פרחי הכרובית, מטגנים תוך עירבוב ומתבלים במלח ופלפל. הכרובית צריכה להיות מושחמת מאוד, אבל עדיין פריכה מבפנים. + מוסיפים מיץ לימון וכוסברה, ומגישים. אפשר להגיש גם פושר או קר, אך במקרה זה יש לתבל בלימון וכוסברה רק לפני ההגשה.