מאפה כרובית מוקרם בשמנת
11:36 | 05/12/05 מאפה ברוקולי/כרובית ביצים ושמנת ו pirge ו כ-800 גרם ברוקולי/כרובית מחולק לפרחים חצויים- מ א ו ד ה מאודה-הכוונה שהירקות יהיו כבר מוכנים לאכילה-אבל לא קווץ'. אפשר למלא סיר עם מים רותחים ולהכניס את הברוקולי—לבשל כ-10 דקות ולבדוק שרך. במידה ועדיין קשה, להמשיך לבשל עד שרך.לסנן. כף חמאה מומסת מיכל שמנת מתוקה 100 גרם פתיתי גבינת עמק מגוררת או גבינה אחרת 3 ביצים טרופות במזלג שן שום כתושה כף קמח רגיל מערבבים הכל בקערה. משמנים תבנית פיירקס בינונית מפזרים מעט פירורי לחם מסדרים צפוף את הברוקולי. מערבבים את יתר החומרים ויוצקים מעל לירקות באופן שווה. לגרר מעט גבינה צהובה נוספת מעל למאפה לפני שמכניסים לתנור. אופים בחום 175 מעלות כ-35 דקות. תהנו.
11:36 | 05/12/05 מאפה ברוקולי/כרובית ביצים ושמנת ו pirge ו כ-800 גרם ברוקולי/כרובית מחולק לפרחים חצויים- מ א ו ד ה מאודה-הכוונה שהירקות יהיו כבר מוכנים לאכילה-אבל לא קווץ'. אפשר למלא סיר עם מים רותחים ולהכניס את הברוקולי—לבשל כ-10 דקות ולבדוק שרך. במידה ועדיין קשה, להמשיך לבשל עד שרך.לסנן. כף חמאה מומסת מיכל שמנת מתוקה 100 גרם פתיתי גבינת עמק מגוררת או גבינה אחרת 3 ביצים טרופות במזלג שן שום כתושה כף קמח רגיל מערבבים הכל בקערה. משמנים תבנית פיירקס בינונית מפזרים מעט פירורי לחם מסדרים צפוף את הברוקולי. מערבבים את יתר החומרים ויוצקים מעל לירקות באופן שווה. לגרר מעט גבינה צהובה נוספת מעל למאפה לפני שמכניסים לתנור. אופים בחום 175 מעלות כ-35 דקות. תהנו.