מאפה לבן בכרובית
פשטידת כרובית לבנה - גם המאפה לבן לבן. מקור:פירגה כרובית גדולה טרייה --חתוכה לפרחים גדולים מכניסים לקערה מתאימה למיקרו מוסיפים כוס מים-מכסים בניילונית ומרככים כ-10 דקות.או עד לפריכות. מוציאים מהמיקרו. שופכים את המים. מוסיפים לקערה עם פרחי הכרובית: (להשתדל להשאיר את הפרחים שלמים-ולא מעוכים) 4\3 כוס קמח רגיל 5 ביצים טרופות היטב במזלג בצל אחד מגורר במגררת גסה - כדאי לטגן בשמן ולהזהיב. חבילה גבינה "טוב טעם" 3 % כוס גבינה צהובה מגוררת-סוג הגבינה,לפי בחירה שלכם 4-5 כפות שמן קנולה מלח פלפלשחור אגוז מוסקט לשמן תבנית קפיץ עגולה 24. מכניסים את הבלילה ומיישרים מעט עם כף היד. אופים כשעה וחצי בחום 170. הלמעלה נהיה זהוב ומתחיל לקבל גוון חום. להגיש עם טחינה מוכנה מתובלת היטב או עם יוגורט מתובל בשום ושמיר ,תבלינים,ועשבי תיבול. תהנו