לא. אבל הנה מתכון למאפה פטריות שלך
שונה לפי מצרכים שהיו לי בבית באותו יום. גם יפה וגם טעים. אין תחתית אבל מומלץ בחום. פשטידת פטריות/נירהמ1 מומלצת בחום. חומרים לתבנית פאי מסולסלת או לתבנית פיירקס מלבנית: 1 סלסלה של פטריות שמפיניון, נקיות, חתוכות לפרוסות בעובי בינוני 2 בצלים בינוניים פרוסים דק 4 ביצים סופר טריות 1/2 כוס פירורי לחם לא מתובלים (יש מספיק תבלינים בפשטידה) 2 גביעי שמנת חמוצה – 1 גביע קוטג' מלח, פלפל גרוס טרי, מעט עשבי טוסקאנה (נמצא במדף התבלינים בסופר) שמן קנולה לטיגון ההכנה: - במחבת עם קצת שמן לטגן בצל קצוץ עד להזהבה – להוציא מהמחבת - לטגן את הפטריות עד להזהבה - להעביר לקערה את הבצל והפטריות, הביצים, פירורי לחם, שמנת חמוצה, קוטג', פלפל שחור, מלח ומעט עשבי טוסקנה ולבחוש היטב. - להעביר את התערובת לתבנית משומנת, ליישר - לפזר מעל מעט עשבי טוסקנה - לאפות בחום בינוני עד להשחמה. הערות: מקור המתכון: נירהמ1 - עצמי הערות של פירגה למתכון: תבנית פאי סיליקון מס' 26 שמתי יותר פטריות במקום 2 שמנת חמוצה = חבילה של גבינה "טוב טעם" במקום גביע קוטג' = 2\1 גביע קוטג' + מיכל יוגורט ביו 3% במקום פירורי לחם = פוררתי 10 כעכים שהכנתי השבוע לפירורים גסים אופים בחום 175 – 50 דקות. ל"פינלה" הפכתי את המאפה---הנחתי עליו 2 פרוסות גבינת "טל העמק" והכנסתי לאפיה לעוד 10 דקות. נירוש---אומץ בחום. השינויים שנעשו בגלל אילוצים------ חומרים שהיו לי בבית.