לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'מתכון - חצילונים כבושים'
מתכון - חצילונים כבושים
06/01/2007 | 20:08
11
1867
חצילים קטנים כבושים

כ-25 חצילים קטנים - 1 ק"ג
6-8 שיני שום פרוסות
כמה עלי פטרוזיליה/כוסברה
1 פלפל חריף שלם

על כל  כוס מים רתוחים פושרים (מי הבישול...)
1 כוס חומץ הדרים  5%
לכל ליטר נוזלים מוסיפים-
1/2  כפית סוכר
1 כף מלח גס

אופן ההכנה:-
-  מרתיחים מים בסיר
-  רוחצים את החצילים, קוטמים/חותכים את ה"עוקץ" וחורצים חריץ לאורך עד חצי העומק ומכניסים לסיר למשך 5-10 דקות עד שמתרכך מעט מאוד.
-  מוציאים את החצילים ומניחים להתקרר קמעה. מקררים גם את מי הבישול עד שיהיו חמימים.
- בינתיים שמים בצנצנת את צרור הפטרוזיליה/כוסברה, את שיני השום והפלפל.
-  מניחים את החצילונים בצפיפות בצנצנת.
-  שופכים מעל את הנוזלים, אחרי שערבבנו היטב
- מוכן לאכילה כבר אחרי יממה, אבל יכול לעמוד בחוץ כמה ימים טובים...
ב ת י א ב ו ן !


אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'סילבי נראה ממש טעים|יאמי|'
סילבי נראה ממש טעים|יאמי|
06/01/2007 | 23:17
14
לצפיה ב-'מתכון - אורז מקושט'
מתכון - אורז מקושט
06/01/2007 | 23:48
5
39
המתכון פשוט. אורז רגיל רק עם התערובת שקונים בחנויות תבלינים.
קניתי בתבליני פרג תערובת שמכילה אפונה ירוקה יבשה ועוד כמה דברים טובים.
האורז יצא אחד אחד בצבע צהבהב ומאוד טעים

אורז

2-3 כפות שמן קנולה
2 כוסות אורז סוגת אחד אחד
3.5 כוסות מים רותחים
1 כף גדושה אבקת מרק (במקום מלח)
פש"ג
1 כף גדושה תערובת מוכנה לאורז

אופן ההכנה:-
-  מחממים שמן בסיר, ומוסיפים את האורז המבורר (בלי שטיפה).
-  כשהאורז משנה צבעו ללבן אטום מוסיפים, בזהירות, כי זה מתיז, את המים הרותחים ואת שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
-  כשרותח שוב מקטינים ללהבה קטנה, סוגרים מכסה ונותנים להתבשל 20 דקות.
-  מכבים להבה ומחכים עוד 10 דקות ללא פתיחת המכסה.
יצא אחד אחד...
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'סילבוש - נראה מעולה - תודה על'
סילבוש - נראה מעולה - תודה על
06/01/2007 | 23:56
4
9
המתכונים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נירוש, יקירתי '
נירוש, יקירתי
07/01/2007 | 00:03
3
7
בספירת מלאי שעשיתן בשבוע שעבר ממש ממש לא זכרתן אותי...
אבל, מילא, לא חשוב
מגיע לי על זה שנעלמתי לכל כך הרבה זמן...
ככה זה כשישנם כוכבים חדשים...
יאללה,
שבוע טוב לכולנו
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'סילבוש - הכנסי...'
סילבוש - הכנסי...
07/01/2007 | 00:12
2
12
לא שכחתי אותך כלל וכלל. פעם, ככשאלתי אותך למה לא רואים אותך, אמרת לי שאפילו שאת לא נכנסת, את תמיד כאן, רק לא מגיבה - כי אין לך מה לומר. ידעתי שאת כאן, אפילו אם לא נכנסת. משהו השתנה.

להבא, את נכנסת אצלי לרשימת "המדור לחיפוש קרובים", ואז לא תוכלי להיות בשקט בין הצללים, תהיי מוכרחה להגיב. וגם...
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'הנה עוד '
הנה עוד
07/01/2007 | 00:31
1
10
תגידי, גם אצלך יש בעיות עם
מהבוקר האותיות נהיות גדולות ושוב רגילות. לא רואים משפט שלם וברור.
הדפים מתחלפים ממש לאט. גם אצלך? או שהבעיה במחשב שלי...
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'זה קורה לפעמים גם אצלי - היום לא'
זה קורה לפעמים גם אצלי - היום לא
07/01/2007 | 00:34
3
לי להיות כל כך ליד המחשב, כך שהיום לא ראיתי את התופעה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מתכון - שעועית ירוקה עדינה קלי קלות'
מתכון - שעועית ירוקה עדינה קלי קלות
<< ההודעה הנוכחית
06/01/2007 | 23:57
273
מתכון לא חדש אבל תמיד מקשט את השולחן והצלחת וגם בריא...

שעועית ירוקה עדינה

שקית שעועית עדינה שלמה קפואה - 800 גרם
1 כף שמן קנולה
1-2 כוסות מים רותחים עם
1 כף גדושה אבקת מרק
קורט פש"ג

אופן ההכנה:-
-  מחממים שמן בסיר
-  כשחם, שופכים פנימה את שקית השעועית הקפואה, ישר מהמקפיא
-  בוחשים בכף עץ כל הזמן עד שהשעועית מפשירה ומתחממת
-  מוסיפים, בזהירות, כדי שלא יתיז, את המים והתבלינים ומערבבים
-  מבשלים יחד כ-10-15 דקות עד שהטעמים נספגים בשעועית
ב ת י א ב ו ן
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מתכון - סלט טרי מפירות העונה'
מתכון - סלט טרי מפירות העונה
07/01/2007 | 00:33
1
10
סלט טרי מפירות העונה

המרענן הלאומי של ארוחות שבת בצהריים...

2 תפוחי עץ ללא קליפה חתוכים לקוביות קטנות
4-6 תות שדה חתוך
2 תפוזים קלופים וחתוכים
2 קיוי קלופים ופרוסים
3 אפרסמונים חתוכים
2 בננות קלופות ופרוסות
2 תאנים יבשות חתוכות
6 תמרים יבשים חתוכים או 1 כף סילאן תמרים במקום
מיץ תפוזים טריים שיכסו את הפירות
אפשר להוסיף 1/2 קופסה אננס לייט-פרי ומיץ

לחתוך, לערבב ולהשאיר במקרר למיזוג טעמים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'סילבי התגעגתי הכל נראה טעים'
סילבי התגעגתי הכל נראה טעים
07/01/2007 | 08:26
5
לצפיה ב-'סילבוש, התגעגעתי ושמחתי לראות'
סילבוש, התגעגעתי ושמחתי לראות
07/01/2007 | 08:19
4
את מעללייך הטעימים  . חולה על חצילים כבושים . והכל 10.
תהנו מהמטעמים.
אוכל חלבי >>

הודעות אחרונות

12:21 | 24.08.16 סולטנה
11:29 | 21.08.16 אורחים בפורום
14:03 | 16.08.16 הלא עובדת
14:48 | 09.08.16 אורחים בפורום
06:40 | 31.07.16 יונתן 99
14:23 | 25.07.16 טלפסטה
11:55 | 23.07.16 Borisyo
02:47 | 21.07.16 חווה בר און

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ