כדורי גבינה ושוקולדצ'יפס- חמים.
כדורי גבינה ושוקולדצ'יפס - ח מ י ם . - נהדר לקפה של בקר או אחה"צ. בהמלצה --------טעים לשים בקערה: 200 גרם מרגרינה מזולה רכה 400 גרם גבינת "כנען" 2 ביצים שלמות חצי כוס סילאן כוס צימוקים כוס קוקוס שקית סוכר וניל שקית אבקת אפיה כוס ורבע סוכר כפית קינמון 3 כוסות קמח רגיל שוקולד צ'יפס כמה שרוצים---כוס או יותר. קערית נוספת עם סוכר וקינמון לטבול את הכדורים. ללוש לבצק. להכין כדורים בינוניים בלי השוקולד צי'פס ולהכניס בכל כדור כמה שוקולדים ולסגור בחזרה לכדור. לטבול כל כדור בתערובת הסוכר והקינמון. ולסדר על ניר אפיה 4 בשורה ס"ה 16 לתבנית גדולה. אין צורך להיעזר בקמח--- כי הבצק נוח ולא נדבק. למי שנדבק—אז רק לטבול את קצות האצבעות במעט קמח וזהו.... מחממים תנור מראש-----175 אפיה די מהירה אצלי נאפו לצבע חום יפה בערך 20 דקות לתבנית. יוצאים 40 כדורים. לפני ההגשה לחמם 3 שניות במיקרו או בטוסטר\תנור. נהדר מחומם בטוסט אובן. מקור------: פ י ר ג ה.
כדורי גבינה ושוקולדצ'יפס - ח מ י ם . - נהדר לקפה של בקר או אחה"צ. בהמלצה --------טעים לשים בקערה: 200 גרם מרגרינה מזולה רכה 400 גרם גבינת "כנען" 2 ביצים שלמות חצי כוס סילאן כוס צימוקים כוס קוקוס שקית סוכר וניל שקית אבקת אפיה כוס ורבע סוכר כפית קינמון 3 כוסות קמח רגיל שוקולד צ'יפס כמה שרוצים---כוס או יותר. קערית נוספת עם סוכר וקינמון לטבול את הכדורים. ללוש לבצק. להכין כדורים בינוניים בלי השוקולד צי'פס ולהכניס בכל כדור כמה שוקולדים ולסגור בחזרה לכדור. לטבול כל כדור בתערובת הסוכר והקינמון. ולסדר על ניר אפיה 4 בשורה ס"ה 16 לתבנית גדולה. אין צורך להיעזר בקמח--- כי הבצק נוח ולא נדבק. למי שנדבק—אז רק לטבול את קצות האצבעות במעט קמח וזהו.... מחממים תנור מראש-----175 אפיה די מהירה אצלי נאפו לצבע חום יפה בערך 20 דקות לתבנית. יוצאים 40 כדורים. לפני ההגשה לחמם 3 שניות במיקרו או בטוסטר\תנור. נהדר מחומם בטוסט אובן. מקור------: פ י ר ג ה.