לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'מתכונים לעוגות הגבינה של קרין גורן'
מתכונים לעוגות הגבינה של קרין גורן
<< ההודעה הנוכחית
15/02/2006 | 15:19
21
920
שהיו בשבת במדריך האוכל פלוס קישורים לסרטי וידאו בתחתית המתכונים בקישור.

מתכונים לעוגות הגבינה של קרין גורן ול"אלוהית" של אורן גירון.

נתתי אותם עכשיו גם לבקשתה של גולשת חדשה, אבל בגלל שהשרשור כבר אבד בנבכי הפורום, אז אני משרשרת גם כאן.

תיהנו.
אוכל חלבי >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'נירו'ש שאלה יש, אם כבר מדברים על'
נירו'ש שאלה יש, אם כבר מדברים על
15/02/2006 | 16:11
3
6
עוגות גבינה - בסוף השבוע במלון שהייתי הייתה עוגת גבינה קרה טעימה בטירוף ממש נהנתי יש לך אולי מתכון ??????????
בסיס העוגה היה דק ורך ומה שבטוח היה גרד של קליפת לימון בעוגה.

                      אשמח מאוד למתכון
                           ורד
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'העוגה אפויה - הוא שזו עוגת מוס?'
העוגה אפויה - הוא שזו עוגת מוס?
15/02/2006 | 16:20
3
יש עוגת גבינה של בתי מלון מעולה, שהובאה פעם ל"בישול לילדים", היא אפויה. אולי הכוונה לעוגה הזו. אחפש לך.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ורד, הנה עוגת גבינה לימונית'
ורד, הנה עוגת גבינה לימונית
15/02/2006 | 18:18
14
07:36 | 07/10/04     עוגת פתי בר שמנת קרה שלי pirge / מתכונים   ו

בסיס:
חבילת פתי בר גדולה בטעם שוקולד\\וניל או חבילת בישקוטים מורטבים ביין\חלב\נס קפה.......
או להכין בצק מ :
100 גרם חמאה מעורבבת עם 2\1 1 כוס פירורי בסקויטים

לערבב ולהדק על ניר אפיה בתבנית פיירקס
מילוי:
500 גרם גבינה לבנה שמנה
1 שמנת חמוצה של פעם
4\3   כוס סוכר
2 שמנת מתוקה 38 אחוז
1  חבילה  אינסטנט פודינג וניל
גרודת לימון

ציפוי:
10 בסקויט פתי בר מפורר עם 2 כפות סוכר חום ו-50 גרם אגוזים.
להכניס ולעבד ב-3-4 פולסים קצרים במג'ימיקס שיישאר בפירורים גסים.


להקציף את השמנות המתוקות עם  הסוכר.
לערבב את יתר החומרים בקערה אחרת.
לאחד את 2 התערובות בתנועות קיפול.
לשטח שכבה בסקויטים רטובה .
מעל ליצוק את קרם הגבינה.
לפזר את הציפוי. או ציפוי אחר כיד הדמיון.
לשמור בקירור כמה שעות לפני ההגשה.

אפשר ציפוי גנאש. ואפשר לשים שכבות של בסקויט --גבינה וקרם שוקולד ----לסירוגין.


אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ורד - הנה כמה עוגות שמתאימות'
ורד - הנה כמה עוגות שמתאימות
15/02/2006 | 19:13
3
לתיאור שלך.

עוגת גבינה קרה עם מיץ לימון (מלימון שלם)/מאתר המסעדות 2eat

עוגת גבינה ופירורים (קרה)/רות סירקיס
מכילה לימון – נמצאת במאמרים


עוגת גבינה לימונית/ויויאן כהן, ירושלים
מ"השף הלבן"

תבנית קפיצית מס’ 26

לבסיס:
2 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
1/4 כוס שמן
1/3 כוס מים
3/4 כוס קמח תופח

לשכבת הגבינה:
2 גביעי גבינת תנובה 9% 250 גרם
1 כוס סוכר
קליפה מגוררת מלימון אחד
9 גרם ג’לטין
3/4 כוס חלב חם
1 מכל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן

למוס הלימון:
2 מכלים שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
1 מכל תרכיז לימונים קפוא פריגת

לעיטור:
עלי נענע טריים

אופן הכנה:

להכנת הבסיס:
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר ותמצית הוניל לקצף יציב,
מוסיפים לסירוגין שמן, מים וקמח ומערבבים לבלילה אחידה.
יוצקים לתבנית ואופים עד שהבצק זהוב.
מצננים.
להכנת שכבת הגבינה:
מערבבים בקערה גבינה, סוכר וקליפת לימון,
ממיסים את הג’לטין בחלב חם, מוסיפים לגבינה ומערבבים.
מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינה.
יוצקים על הבסיס האפוי ומקררים לפחות שעה.
להכנת מוס הלימון:
מקציפים את השמנת עם תרכיז הלימון לקצפת יציבה יוצקים על העוגה.

להכנת העיטור:
מעטרים את העוגה בעלי נענע טריים, מקררים מספר שעות עד להגשה.

מקור המתכון:
ויויאן כהן, "השף הלבן"




אוכל חלבי >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'וכמובן הרבה תודה על הקישור'
וכמובן הרבה תודה על הקישור
15/02/2006 | 16:11
1
לצפיה ב-'נירוש תודה! במקרה גם ראיתי את...'
נירוש תודה! במקרה גם ראיתי את...
15/02/2006 | 18:49
3
התוכנית בשבת, בה היא הראתה איך היא מכינה את עוגת הגבינה-שוקולד שלה, ויחד עם אורן גירון הם הכינו את ה"אלוהית" שלו.

שניהם אופים בחסד, אין מה לומר...

תודה על המתכונים!

יפעת
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'בטח שראיתי - בקישורים שהבאתי'
בטח שראיתי - בקישורים שהבאתי
15/02/2006 | 18:56
2
2
יש גם את עוגת הגבינה שוקולד ה"ניו יורקית". מאוד קל להכין אותה. היא אמרה שאפשר להכין בשיטה הזאת גם עוגות שיש. זאת אומרת לוקחים מתכון של עוגת שיש ומכינים כמו עוגת הגבינה בעיגולים-עיגולים. ממש גאוני.

יש קישור לסרטוני וידיאו גם של העוגות שקרין גורן הביאה וגם לעוגת הגבינה האישית "האלוהית" (עם הפתעה בפנים) של אורן גירון. כולם בקישור שהבאתי.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'היתה יופי של תוכנית. נהניתי מאד.|כן'
היתה יופי של תוכנית. נהניתי מאד.|כן
15/02/2006 | 20:12
1
לצפיה ב-'פירגב ונירו'ש הרבה תודה '
פירגב ונירו'ש הרבה תודה
15/02/2006 | 20:43
2
עכשיו אני צריכה לבחור איזו אכין ראשונה

                      

                          ורד
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נצל"ש עוגות גבינה...'
נצל"ש עוגות גבינה...
15/02/2006 | 21:13
11
7
מה דעתכן על תחתית של עוגה ביסקוויטים+100 ג חמאה מומסת וכמילוי:
1 מיכל (200 גר´) גבינת שמנת בטעם טבעי
חצי כוס סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה
3 מיכלים שמנת חמוצה 15%
1 קופ´ אינסטנט פודינג בטעם וניל
1 כף מיץ לימון
חצי כפית קליפת לימון מגוררת

או שלעשות בסיס מבצק פריך??אם אפשר עם ביסקוויטים אז סוג של פתי בר??

בתודה
שילה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אפשר מכל סוג של עוגיות'
אפשר מכל סוג של עוגיות
15/02/2006 | 21:22
1


לא חייבים פתי בר

אפשר גם עוגיות חמאה

אפשר עוגת שוקולד שהיא יבשה מעט

אפשר עוגיות שוקולד ולא רק וניל וכו'




פרינצסה בגן הפרחים

פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'דווקא נשמע טעים - מה מקור המתכון?'
דווקא נשמע טעים - מה מקור המתכון?
15/02/2006 | 21:31
1
1
אפשר להכין תחתית מכל סוג של פתי בר שאת אוהבת.

ברוכה הבאה ל"אוכל חלבי".
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אמ...יש הרבה מקורות אני חושבת.'
אמ...יש הרבה מקורות אני חושבת.
15/02/2006 | 21:37
עשיתי חיפוש מהיר...חגית 69 הייתה הראשונה בחיפוש..(אם זה מתכון של מישהו\י אחר שיופיע ונחבקו!)
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ועוד שאלה...'
ועוד שאלה...
15/02/2006 | 21:39
7
2
מה אפשר לשחם במקום השקף??

בתודה
שילה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אפשר בלעדיו - אבל הוא נותן מראה'
אפשר בלעדיו - אבל הוא נותן מראה
15/02/2006 | 21:41
2
חלק, יפה ומקצועי יותר לעוגה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'*לשים...'
*לשים...
16/02/2006 | 20:52
5
1
אפשר אולי נייר אפייה?
עוד שאלה...בעוגת פירורים אפשר לשים טראפלס בפנים כמו עוגה ניויורקית או שלא בגלל שהיא לא נאפת..?

בתודה מראש
שילה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לא ניסיתי להשתמש בנייר אפיה'
לא ניסיתי להשתמש בנייר אפיה
16/02/2006 | 21:06
4
1
בעוגה קרה. אני שמה נייר אפיה רק על תחתית התבנית. אחרי ההקפאה אני פשוט מעבירה עם הנייר לצלחת ההגשה.

באשר לטראפלס - אפשר בהחלט לשים בעוגה קרה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ובהמשך לתשובתה של נירה...'
ובהמשך לתשובתה של נירה...
16/02/2006 | 21:21
3
2
בד"כ לא נהוג לשים נייר אפיה במקום שקף בדפנות העוגה. לדעתי זה קשור למרקם של השקף. הוא חלק, עמיד ויציב, ואידיאלי לשמירת דפנות העוגה חלקות ויפות.

לגבי טראפלס- לדעתי אפילו רצוי לשים רק בעוגה קרה ולא אפויה. הטראפלס הם הרי "כדורי גנאש" שהתקררו, ואם נכניס אותם לעוגה שנאפית, הם יאבדו את צורתם ה"כדורית".


יפעת
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-' נירהמ1 מוסרת ד"ש,יש לה'
נירהמ1 מוסרת ד"ש,יש לה
16/02/2006 | 21:28
1
1
בעיות עם השרת.
והיא כבר מתגעגעת
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה אילניתי וד"ש לנירוש.'
תודה אילניתי וד"ש לנירוש.
16/02/2006 | 22:11
1
לצפיה ב-''
17/02/2006 | 07:47

הודעות אחרונות

11:55 | 23.07.16 Borisyo
02:47 | 21.07.16 חווה בר און
21:50 | 20.07.16 מיאו מיאו 123
21:49 | 20.07.16 מיאו מיאו 123
11:18 | 13.07.16 הלא עובדת
21:22 | 12.07.16 אמשל מילואימניק טחון
21:06 | 12.07.16 אמשל מילואימניק טחון
06:50 | 07.07.16 yuditr1
14:13 | 22.06.16 רימונה הכושית

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא שיווק העסק שלך
אירוח בנושא שיווק...
ביום א` הקרוב נארח את אריה טוקר, מומחה לשיווק.
אירוח בנושא שיווק העסק שלך
אירוח בנושא שיווק...
ביום א` הקרוב נארח את אריה טוקר, מומחה לשיווק.
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ