אינגליש קייק - עוגה בחושה לקפה

Rebeccan

New member
נירה - אפשר שמן במקום חמאה ?

למרות שהטעם אחר - ברור אבל ... אבל ... מה דעתך ? נראות יופי - ואם הייתי לידך, הייתי מחסלת ככה, 2 פרוסות לפחות
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם
 

נירהמ1

New member
לא ניסיתי אף פעם עם שמן - כך שלא

יכולה להגיד, אבל לא נראה לי שתהיה בעיה כלשהי אם תשימי שמן ביחס השווה ל-200 גר' חמאה.
 

yifatushc

New member
הו, שלום שלום! ../images/Emo8.gif

אכן מתכון עשיר ומפתה... לגבי מנדלברויט- אני אישית פחות אוהבת, והייתי משאירה את העוגה כמו שהיא ללא הייבוש. תודה על המתכון והתמונה, נירוש, אכניס למאמרים!
יפעת
 

נירהמ1

New member
גם אני אוהבת אותה כמות שהיא../images/Emo140.gif

דווקא אוהבת מנדלברויט וביסקוטי - אבל לא מהעוגה הזאת. היא טעימה יותר כמות שהיא, אף על פי שהילדים אהבו גם את המנדלברויט. תודה על הפירגון.
 

effyba

New member
נירהל'ה, יופי של עוגה. זמן לא ראיתי

עוגת אינגליש קייק אמיתית כזו עם הפירות הצבעוניים. זה כ"כ טעים.
 

נירהמ1

New member
תודה אפי - תיהני - כמו שכתבתי

לדעתי, היא טובה יותר כאינגליש-קייק, ולא כ"מנדלברויט" (ייבשתי את הפרוסות אחרי האפיה) כמו שהכנתי. והיא באמת טעימה. הכנתי כמות כפולה והייתי צריכה להחביא תבנית אחת כדי שיהיה להיום בערב.
 
למעלה