סדנת קרואסון מבצק דפוף - ששת מאפים

  • פותח הנושא ak5
  • פורסם בתאריך

ak5

New member
הכנת משטח חמאה בין 2 גליונות

ניילון נצמד - 350 ג' וישר למקרר
 

ak5

New member
פעמיים קיפול של 3: שליש על שליש

בין נקיפולים שעה במקרר
 

ak5

New member
רידוד הבצק. חיתוך משולשים. חיתוך

קטן בבסיס עבור מתיחה בעת הגילגול
 

ak5

New member
גילגול הקרואסונים. חלק מילאתי בממרח

שוקולד, חלק במלית קינמון, ומלית דובדבנים
 

satr

New member
YYY איזו השקעה והתוצאה ../images/Emo59.gif../images/Emo3.gif

כל הכבוד ממש ללקק את האצבעות. ורד
 

נירהמ1

New member
ak - יופי של סדנה וכל הכבוד על

ההשקעה. נראה משהו משהו.
 
למעלה