קוגל גבינות של השף ניר צוק
קוגל גבינות של השף ניר צוק חומרים: 1/2 1 כוס סוכר 7 כוסות מים רותחים 400 גרם אטריות ביצים דקות 2 כפיות גדושות מלח 2 כפיות גדושות פלפל שחור טחון דק 1 כפית קינמון 100 גרם חמאת תנובה 4 ביצים 100 גרם גבינת טל העמק 100 גרם גבינת עמק 1 גביע קוט’ג תנובה תבנית משומנת מס’ 26 אופן הכנה אופן ההכנה 1. מחממים בסיר עמוק את הסוכר עד לקרמל זהוב כהה, מוסיפים בזהירות את המים הרותחים ומבשלים עד להמסת הקרמל. 2. מוסיפים את האטריות ומבשלים עד שהמים מתאדים. מערבבים מדי פעם, מתבלים במלח, פלפל וקינמון. 3. מגרדים את הגבינות עמק טל העמק 3. מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה והגבינות, מצננים מעט, מוסיפים ביצים ומערבבים היטב. 5. יוצקים את תערובת האטריות לתבנית האפייה, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך שעה. 6. מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כחצי שעה ב- 150 מעלות עד לקבלת גוון זהוב כהה.
קוגל גבינות של השף ניר צוק חומרים: 1/2 1 כוס סוכר 7 כוסות מים רותחים 400 גרם אטריות ביצים דקות 2 כפיות גדושות מלח 2 כפיות גדושות פלפל שחור טחון דק 1 כפית קינמון 100 גרם חמאת תנובה 4 ביצים 100 גרם גבינת טל העמק 100 גרם גבינת עמק 1 גביע קוט’ג תנובה תבנית משומנת מס’ 26 אופן הכנה אופן ההכנה 1. מחממים בסיר עמוק את הסוכר עד לקרמל זהוב כהה, מוסיפים בזהירות את המים הרותחים ומבשלים עד להמסת הקרמל. 2. מוסיפים את האטריות ומבשלים עד שהמים מתאדים. מערבבים מדי פעם, מתבלים במלח, פלפל וקינמון. 3. מגרדים את הגבינות עמק טל העמק 3. מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה והגבינות, מצננים מעט, מוסיפים ביצים ומערבבים היטב. 5. יוצקים את תערובת האטריות לתבנית האפייה, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך שעה. 6. מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כחצי שעה ב- 150 מעלות עד לקבלת גוון זהוב כהה.