לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'ג'חנון יבש'
ג'חנון יבש
<< ההודעה הנוכחית
03/07/2020 | 12:24
13
שלום לכולם!
סליחה על ההתפרצות הפתאומית לפורום שלכם ועם עוד שאלה שבטח לא תהיה מי יודע כמה מעניינת או חדשה.

העניין הוא שאני חי בצרפת ומנסה להכין ג'חנון למשפחתי מכיוון שהם לעולם לא טעמו ג'חנון. כפי שהנושא למעלה 'מרמז' הג'חנונים שלי יוצאים יבשים ו/או שרופים. אודה לכם מקרב לב על כל עזרה שהיא...
אז מה אני עושה- אני עובד לפי המתכון של השף גיא גמזו (מחלק את הכל ב2 כדי שלא יצאו לי יותר מדי) והכל עובד טיפ טופ, עד שאני מכניס אותם לתנור...
אני שם פרוסות לחם יבש בתחתית, שלא ישרף ומשתמש בפחות או יותר 100 גרם גהי. את התנור אני שם ממש על החום הכי נמוך (ועל שני הקווים- חימום קונוונציונאלי- לא על המאוורר חלילה) בתחתית אני מכניס לא מעט מים (הבנתי שזה עוזר להם לא להתייבש) ואני נותן להם 7 שעות והם עדיין יוצאים יבשים מדי. אכילים, אבל לא טעימים.

חשבתי להכין 6 כדורים במקום 4 כדי שיהיו יותר קטנים וכך לא ייגעו בדפנות הסיר (שהוא סיר של ג'חנונים אמיתי מישראל, כשר למהדרין וכו') אבל אם למישהו יש עוד רעיונות אני באמת אשמח!
אוכל חלבי >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ