לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'שאלת אפייה - לחם צונח'
שאלת אפייה - לחם צונח
25/12/2019 | 07:59
6
55
שלום

אני אופה לחמים בבית והם יצאים טעימים ומוצלחים
אבל

אני מכדרר את הבצק לכדור או לצורת כיכר קלאסית, אבל הלחם משטתח.

אני רוצה שהלחם שלי יצא מהתנור כמו שאני מכניס אותו...

מה עושים??

תודה לעונים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'איזה תבנית אתה'
איזה תבנית אתה
25/12/2019 | 20:04
1
39
משתמש?
אני משתמשת למשל בהכנת לחם  בתבנית ארוכה אינגלישקייק.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-''
25/12/2019 | 20:10
43
לצפיה ב-'יכול מאוד להיות שהתפחת את הלחם יותר מדי'
יכול מאוד להיות שהתפחת את הלחם יותר מדי
<< ההודעה הנוכחית
28/12/2019 | 08:44
2
27
מתפיחים פעם ראשונה עד שהוא מכפיל נפח, מורידים אוויר ומתפיחים פעם שנייה רק כ-2/3 מהגובה, וזאת כדי שהלחם יוכל להשלים תפיחה בתנור.
סיבה נוספת, אולי התנור לא היה חם מספיק כשהכנסת את הלחם לתנור.
בכל מקרה, כדי שנוכל לענות, עליך לשים כאן את המתכון, עם הוראות ההכנה

שבת שקטה ונעימה וחג אורים שמח,

נירה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה לעונות'
תודה לעונות
28/12/2019 | 12:12
1
27
- אני לא משתמש בתבנית עם צורה אלא עם תבנית השטוחה של התנור
- אין לי ממש מתכון - קמח או תערובת קמחים, שמרית, מלח, סילאן
- אני אקח את העיצה של נירה כי אני באמת מתחיל את האפייה בשיא התפיחה.
 
תודה, אעדכן
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-''
28/12/2019 | 13:46
5
לצפיה ב-'הכנת לחם זו אומנות'
הכנת לחם זו אומנות
18/01/2020 | 12:37
56
האם מדובר בלחמי מחמצת?
אם כן בכדאי ששלחם יקבל כוח וישאר גבוה ויפה יש צורך לבצע קיפולים כל 20-30 דקות כל שעתיים. בנט תמצא סרטונים אך מבצעים קיפולים ללא הורדת הנפח. 
לחם מחמצת מניסיוני לאחר ההכנה וכל ההתפחות כדאי לשמור במקרר בין12-14 שעות. 
אוכל חלבי >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ