שלום לנירה ולפורום. אבוקדו לא טעים

גליגלי6

New member
שלום לנירה ולפורום. אבוקדו לא טעים

בזמן האחרון אני קונה בשופרסל און ליין אבוקדו לא טעים. אין מדבקה איזה סוג. אני יודעת שסוג גליל הוא טוב. נדמה לי שהוא בקייץ. האם אפשר המלצה על סוג טוב בחורף
אלה שמשחירים ממש לא טעימיםע וד לפני ההשחרה

ועוד דבר: מה אפשר לשים על האבוקדו כדי לשפר את הטעם (על הלחם)
ההגיון שלי אומר שירק לא טעים הוא לא בריא. אולי אני טועה. מה הם מעוללים לאבוקדו הירק הככ טעים ובריא

הרבה תודה
 

אילנית12

New member
אני קונה את ה"אס" הכהה עם הקליפה

המחוספסת.מאוד טעים.
מכינה עם ביצה קשה חרדל פלפל שחור לימון ומלח.(טוחנה הכל)
 

גליגלי6

New member
הם אורגנים? קניתי הפעם

אורגנים. הם מאוד קטנים ויקרים אך מאוד מאוד טעימים
 

גליגלי6

New member
איזה השקעה..יפה..

עשיתי טעות. אבוקדו אורגני הרבה יותר יקר מהרגיל. אני עושה קניות בשופרסל און ליין. אולי לא היה להם את המחוספסות ואולי בכלל לא אכפת להם מה למכור..
 

נירהמ1

New member
ערב טוב - את טעמו של האבוקדו לשפר על ידי

הפיכתו לסלט:
מועכים את האבוקדו, מוסיפים ביצים קשות מעוכות (אפשר גם טונה), לימון, מעט שום כתוש, או בצל קצוץ (או שניהם), מעט שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס ויש לך סלט נהדר.
ניתן גם להכין כריך בצורה פשוטה יותר:
מורחים על פרוסה אחת פסטו או טפנאד (ממרח זיתים) ועל הפרוסה השנייה מחית אבוקדו (טעים מאוד).
הזנים שנמכרים עכשיו הם אטינגר, האס, פוארטה ויש עוד שאני לא מכירה.

מקווה שעזרתי,


נירה
 
למעלה