שאלה כללית לגבי דג סלמון
קודם כל, אני יודע שדג הוא פרווה, אבל לא מצאתי פורום אחר לשאול בו בתפוז. ועכשיו לשאלה- שמעתי ממכר רחוק, שמומלץ להימנע מהכנת סלמון בתנור (כפי שהכנתי עדלאחרונה) ולהכין אותו מטוגן במחבת. ההסבר שלו (מדובר בבשלן מקצועי אגב, ברמת שף במלון לשעבר), שהכנת הסלמון בתנור לא מנקה אותו עד הסוף מחיידקים, פעולה שהטיגון כן מבצע. האם הוא צודק והאם בכל זאת יש נימוק להכנת הסלמון בתנור, למעט העובדה שזה לוקח הרבה פחות זמן?
שאלה נלווית, או שאלת בונוס- האם מומלץ להשרות את הדג לפני הכנה, כמה ולמה? תודה מראש.
קודם כל, אני יודע שדג הוא פרווה, אבל לא מצאתי פורום אחר לשאול בו בתפוז. ועכשיו לשאלה- שמעתי ממכר רחוק, שמומלץ להימנע מהכנת סלמון בתנור (כפי שהכנתי עדלאחרונה) ולהכין אותו מטוגן במחבת. ההסבר שלו (מדובר בבשלן מקצועי אגב, ברמת שף במלון לשעבר), שהכנת הסלמון בתנור לא מנקה אותו עד הסוף מחיידקים, פעולה שהטיגון כן מבצע. האם הוא צודק והאם בכל זאת יש נימוק להכנת הסלמון בתנור, למעט העובדה שזה לוקח הרבה פחות זמן?
שאלה נלווית, או שאלת בונוס- האם מומלץ להשרות את הדג לפני הכנה, כמה ולמה? תודה מראש.