מתכון לבייבי בקלה/נירהמ1
מתכון לבייבי בקלה/נירהמ1
החומרים:
פילטים של דג בקלה (הם מגיעים בלי עצמות, אבל צריך לבדוק אם נשארו קצת), חתוכים לאצבעות
2 ביצים טרופות בצלחת עמוקה עם כפית חרדל
בצלחת נוספת שמים פירורי לחם מתובלים בשום גבישי, מעט פלפל שחור גרוס, ומעט תימין
שמן לטיגון עמוק
הכנה:
- מחממים שמן.
- טובלים אצבעות דג בביצה טרופה עם חרדל.
- מצפים בפירורים המתובלים ומטגנים בשמן עמוק, עד שהאצבעות זהובות.
- מוציאים לצלחת עם מגבות נייר לספיגת עודפי השמן.
הערות של נירה:
1. אפשר גם להכין בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות.
2. מצפים תבנית בנייר אפייה מרוח בשמן, מרססים את האצבעות במעט שמן ואופים עד שהאצבעות זהובות (כ-20-15 דקות).
בהצלחה,
נירה