שלום. אולי מקדימה קצת את פורים....

יונתנסקי

Well-known member
תודה לכולם. אני כבר after.....


אתמול כבר נשלחה חבילה לקנדה, והייתי צריכה דברים עמידים.
צילמתי לפני ש"פידרתי" את האוזניים באבקת סוכר.

 

יונתנסקי

Well-known member
שלום. אולי מקדימה קצת את פורים....


מנסה לחשוב על מליות לאזני המן, שאינן פרג.
תמרים - מכירה.
נוטלה - מכירה.
שקדים, אגוזים סוכר וקינמון - מכירה.
מחפשת עוד משהו שיהיה חדש עבורי.
איזו קומבינציה אפשר לעשות עם ערמונים ?

המאפים שלי עוד צריכים להגיע לחו"ל, ולכן מקדימה, ותודה מראש.
 
אממ..לוטוס, חלווה..בחנויות אפייה יש מילויים שונים בטעמי

המילוי של קינדר באוונו ועוד כל מיני טעמים מעניינים...
&nbsp
אתה מחפש רק מילויים מתוקים?.. אני ממש אוהבת...
&nbsp
ראיתי פעם מתכון למילוי מתוק של בטטה או דלעת עם קינמון..מודה שלא נראה לי משהו...
 

יונתנסקי

Well-known member
נכון, לוטוס... איך לא חשבתי על זה?

ראיתי מתכון עם קרם פטיסייר ושוקוצ'יפס, אבל חוששת אם יחזיק מעמד כמה ימים ללא מקרר...תודה רבה, ואם יפול עליך או עוד על מישהו רעיון נוסף - אשמח, ואודה.
 
בשמחה...בד"כ בכל הבלוגים ואתרי האוכל מפרסמים מתכונים מענייני

א אמצא משהו, מבטיחה לעדכן...
 

נירהמ1

New member
אפשר למלא במרציפן, בקרם שקדים

בחלבה-קפה, פיסטוק--קפה-קוקוס, תפוחים, שוקולד לבן מומס מעורב עם פירורי עוגיות, ועוד... ועוד...
את יכולה להיכס סרגל הפורום, כלים ומידע, למאמרי הפורום, בקטגוריה חגים, תת-קטגוריה פורים, תוכלי למצוא רעיונות נוספים.
חושבת שבתחילת השבוע הבא אפתח כאן שרשור מתכונים לפורים, כך שתוכלי למצוא עוד רעיונות.


ברוכה הבאה לפורום, טעים, נעים וחמים כאן. את מוזמנת להישאר.


נירה


 
למעלה