הכנת מוצרלה ביתית

Fish725

New member
הכנת מוצרלה ביתית

שלום,
אני מנסה להכין מוצרלה ביתית באמצעות אנזים שהזמנתי מחול :

https://www.ebay.com/itm/rennet-liq...cuajo-caglio-labferment-presure-/122892324269?

אני מנסה באמצעות המתכון הזה :

http://saloona.co.il/sophiet/?p=177

אני שם 10 טיפות אנזים על 2 ליטר חלב מפוסטר (לא מפוסטר-על) של תנובה.
הבעיה היא שלאחר ערבוב האנזים וההמתנה של 10 דקות, הגבן לא מתקשה כצפוי, אז אני עושה מזה ריקוטה.

אשמח לעצתכם. תודה
 

נירהמ1

New member
במתכון כתוב 2 טיפות ולא 10 - בעקרון עדיף

להכין מוצרלה מחלב טרי (אם יש איפוא להשיג) ולפסטר בבית עם מדחום מיוחד (זה מה שאני זוכרת מסדנת גבינות שהשתתפתי בה פעם, לפני מיליון שנה בערך).

בהצלחה,


נירה
 
למעלה