הכנת מוצרלה ביתית
שלום,
אני מנסה להכין מוצרלה ביתית באמצעות אנזים שהזמנתי מחול :
https://www.ebay.com/itm/rennet-liq...cuajo-caglio-labferment-presure-/122892324269?
אני מנסה באמצעות המתכון הזה :
http://saloona.co.il/sophiet/?p=177
אני שם 10 טיפות אנזים על 2 ליטר חלב מפוסטר (לא מפוסטר-על) של תנובה.
הבעיה היא שלאחר ערבוב האנזים וההמתנה של 10 דקות, הגבן לא מתקשה כצפוי, אז אני עושה מזה ריקוטה.
אשמח לעצתכם. תודה
שלום,
אני מנסה להכין מוצרלה ביתית באמצעות אנזים שהזמנתי מחול :
https://www.ebay.com/itm/rennet-liq...cuajo-caglio-labferment-presure-/122892324269?
אני מנסה באמצעות המתכון הזה :
http://saloona.co.il/sophiet/?p=177
אני שם 10 טיפות אנזים על 2 ליטר חלב מפוסטר (לא מפוסטר-על) של תנובה.
הבעיה היא שלאחר ערבוב האנזים וההמתנה של 10 דקות, הגבן לא מתקשה כצפוי, אז אני עושה מזה ריקוטה.
אשמח לעצתכם. תודה