בקשר למעבד מזון...

קצף גל

New member
בקשר למעבד מזון...

אז זהו, שאין לי... ותכלס מסתדרת מצויין בלעדיו. מצליחה להרים הפקות אוכל בסדר גמור. כשממש צריך, משתמשת בידני עם הידית הירוקה... מה גם שהמטבח אינו גדול ואין מקום למעבד.
אממה
לאחרונה מתחשק לי להכין יותר קציצות והמבורגרים מעדשים וקטניות.
האם יכולים להמליץ על קוצץ חשמלי קטן ואיכותי שיעשה את העבודה? תודה וחג שמח!
 

נירהמ1

New member
יש מועך ירקות ידני עם להב פלדה שאחרי ששמים

בו קטניות שהושרו, אגוזים, ירקות, מפעילים אותו במשיכת חוט (לא חשמלי כלל וכלל). אחד השפים שראיתי בפעולה בטלוויזיה ריסק בו גם קרח (נדמה לי שהוא של חברת ארקוסטיל).
ויש גם מועך ידני לירקות מבושלים לפירה. אפשר להכין בו גם מיץ מירקות.
לא חושבת שתהיה בעיה למעוך בהם קטניות שבושלו.

חפשי בגוגל מועך ירקות או ממחה ירקות ותקבלי מגוון רחב של מכשירים.

בהצלחה,


נירה
 

חנהפ

Active member
במעבד מזון יש אופציית פולסים וניתן להגיע לרמת הטחינה הרצויה

 
למעלה