תנור מקצועי או טאבון?

tradetech100

New member
תנור מקצועי או טאבון?

שלום,
רציתי לקנות טאבון ביתי ומכיוון ובבניין שאני גר בו קיים איסור על כל סוג של גז אז החלטתי לקנות במקומו (וגם חצי מחיר) תנור פיצה מקצועי תא אחד, תנור כזה שיכול להגיע לפחות ל350 מעלות.
השאלה שלי האם בתנור פיצה כמו זה שיש בפיצריות אפשר לאפות לחמים, לבשל בשר, דגים וכו??? או שזה מיועד רק לפיצה?
או שיש כמוהו שמיועד לבישולים (תנור רגיל מגיע ל250 מעלות בלבד).
למישהו יש ידע בעניין?
אשמח לעזרה...

*אם זה לא המקום לשאלה זאת אז אני מתנצל על ההפרעה.
 

נירהמ1

New member
לא אפיתי עדיין בתנור פיצה ולכן לא יכולה לענות אבל

אם הפיצה נאפית לא בטאבון אלא תנור חשמלי (בלי גריל או להבה כלשהי), לא רואה כל סיבה למה אי אפשר לאפות גם לחם.

בהצלחה.


נירה
 
למעלה