מתכון לעוגת גבינה
מתכון לעוגה עם מתכון קל שיחליף את כל המתכונים הישנים וכולם יתעלפו ממנה!
מצרכים:
3 ביצים
120 גרם שוקולד לבן (ניתן גם להשתמש שוקולד מריר כחלופה בריאה)
גבינת שמנת ללא מלח 120 גרם (בטמפרטורת החדר)
אופן הכנה
הפרד את הלבנים מן חלמוני ביצים. השאירו לבנים במקרר. חבר את התנור ל -170 מעלות. ממיסים את השוקולד הלבן על אדים. לאחר קירור, הנח את גבינת השמנת. לאחר מכן מוסיפים את החלמונים ומערבבים מרכיבים עם מרית. סר חלבונים מהמקררים ומערבבים אותו עד לקבלת קצף טוב והאור.
מערבבים עם גבינת שמנת מרית פלסטיק ושוקולד עם לבנים מעורבים
שים מעט שמן זית על תבנית אפייה עם 15 ס"מ קוטר ויוצקים את התערובת. להרים ולהוריד את מגש מספר פעמים כדי להסיר אוויר לכוד.
ודא את העוגה לא לשבור במהלך האפייה.
לשים סדין גדול מהתנור מעט מים חמים בתחתית. מכניסים את התבנית עם התערובת לתוכה. אופה את עוגת הגבינה במשך 15 דקות ב 170 מעלות, ולאחר מכן 15 דקות ב 160 מעלות. לאחר מכן, לכבות את התנור ומשאירים את העוגה בתנור הכבוי לעוד 15 דקות.
הסר את עוגת הגבינה מתנור ולאפשר קירור לחלוטין. מפזרים אבקת סוכר על זה.
מתכון לעוגה עם מתכון קל שיחליף את כל המתכונים הישנים וכולם יתעלפו ממנה!
מצרכים:
3 ביצים
120 גרם שוקולד לבן (ניתן גם להשתמש שוקולד מריר כחלופה בריאה)
גבינת שמנת ללא מלח 120 גרם (בטמפרטורת החדר)
אופן הכנה
הפרד את הלבנים מן חלמוני ביצים. השאירו לבנים במקרר. חבר את התנור ל -170 מעלות. ממיסים את השוקולד הלבן על אדים. לאחר קירור, הנח את גבינת השמנת. לאחר מכן מוסיפים את החלמונים ומערבבים מרכיבים עם מרית. סר חלבונים מהמקררים ומערבבים אותו עד לקבלת קצף טוב והאור.
מערבבים עם גבינת שמנת מרית פלסטיק ושוקולד עם לבנים מעורבים
שים מעט שמן זית על תבנית אפייה עם 15 ס"מ קוטר ויוצקים את התערובת. להרים ולהוריד את מגש מספר פעמים כדי להסיר אוויר לכוד.
ודא את העוגה לא לשבור במהלך האפייה.
לשים סדין גדול מהתנור מעט מים חמים בתחתית. מכניסים את התבנית עם התערובת לתוכה. אופה את עוגת הגבינה במשך 15 דקות ב 170 מעלות, ולאחר מכן 15 דקות ב 160 מעלות. לאחר מכן, לכבות את התנור ומשאירים את העוגה בתנור הכבוי לעוד 15 דקות.
הסר את עוגת הגבינה מתנור ולאפשר קירור לחלוטין. מפזרים אבקת סוכר על זה.