עוגת גבינה קרה ללא סוכר

עוגת גבינה קרה ללא סוכר

תבנית פאי 24
250 גרם עוגיות ללא סוכר מפוררות גס (אפשר עוגיות בטעמים)
מעט מים או נוזל אחר להרטבה (יין,נס קפה,חלב,מיץ וכו'.)

מצרכים:
3/4 כוס חלב
1 שקית אבקת ג'לטין- 14גרם
2 קופסאות גבינה לבנה 5% –ס"ה 500 גרם
מיכל יוגורט 3% = 200 מ"ל
1מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% = 250 מ"ל
תחליף ל3/4 כוס סוכר רצוי באבקה (על האריזה רשומה הכמות להמרה)אני שמה פחות למנוע טעם לוואי.

אופן הכנה:
לשטח בתבנית משומנת את העוגיות ולהדק עם מעט נוזל (לא לטבול)
לשים בסיר קטן את החלב והג'לטין
לבחוש על להבה קטנה כל הזמן , עד לסף רתיחה.
לסגור להבה ולהמשיך לערבב היטב עד להמסת הג'לטין.
לסנן את החלב עם הג'לטין לתוך קערה ג ד ו ל ה.
ל ק ר ר .
להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף לג'לטין
להוסיף את יתר המצרכים ולערבב לבלילה אחידה
לצקת על הביסקוויטים
לשמור במקרר (לא להקפיא)
תהנו

 

נירהמ1

New member
העוגה נראית קלילה, קרירה וטעימה - מתכון שלך?

רוצה לפרסם את המתכון והתמונה בפינת המתכון היומי שלי בפייסבוק, ולכן אני שואלת אם המתכון שלך משום שלא יכולה לשים מתכון עם שמך שמקורו באנשים אחרים, או ספרים. אשמח אם תצייני מקור. תודה מראש.

תודה על המתכון הטעים וברוכה הבאה ל"חלבי". הפורום חמים, נעים ומאוד-מאוד טעים. את מוזמנת להישאר ולחלוק עמנו ממתכונייך.
הנה, הכנתי גם קפה, עם משהו קטן בצד. קפה עם עוגת אננס הפוכה של אילנית12 שהכנתי


 

נירהמ1

New member
תודה רבה.
אשים את המתכון והתמונה היפה

בפינת המתכון היומי שלי בפייסבוק, ותוכלי לראותו גם שם.


נירה
 
למעלה