עוגת גבינה קרה ללא סוכר
תבנית פאי 24
250 גרם עוגיות ללא סוכר מפוררות גס (אפשר עוגיות בטעמים)
מעט מים או נוזל אחר להרטבה (יין,נס קפה,חלב,מיץ וכו'.)
מצרכים:
3/4 כוס חלב
1 שקית אבקת ג'לטין- 14גרם
2 קופסאות גבינה לבנה 5% –ס"ה 500 גרם
מיכל יוגורט 3% = 200 מ"ל
1מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% = 250 מ"ל
תחליף ל3/4 כוס סוכר רצוי באבקה (על האריזה רשומה הכמות להמרה)אני שמה פחות למנוע טעם לוואי.
אופן הכנה:
לשטח בתבנית משומנת את העוגיות ולהדק עם מעט נוזל (לא לטבול)
לשים בסיר קטן את החלב והג'לטין
לבחוש על להבה קטנה כל הזמן , עד לסף רתיחה.
לסגור להבה ולהמשיך לערבב היטב עד להמסת הג'לטין.
לסנן את החלב עם הג'לטין לתוך קערה ג ד ו ל ה.
ל ק ר ר .
להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף לג'לטין
להוסיף את יתר המצרכים ולערבב לבלילה אחידה
לצקת על הביסקוויטים
לשמור במקרר (לא להקפיא)
תהנו
תבנית פאי 24
250 גרם עוגיות ללא סוכר מפוררות גס (אפשר עוגיות בטעמים)
מעט מים או נוזל אחר להרטבה (יין,נס קפה,חלב,מיץ וכו'.)
מצרכים:
3/4 כוס חלב
1 שקית אבקת ג'לטין- 14גרם
2 קופסאות גבינה לבנה 5% –ס"ה 500 גרם
מיכל יוגורט 3% = 200 מ"ל
1מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% = 250 מ"ל
תחליף ל3/4 כוס סוכר רצוי באבקה (על האריזה רשומה הכמות להמרה)אני שמה פחות למנוע טעם לוואי.
אופן הכנה:
לשטח בתבנית משומנת את העוגיות ולהדק עם מעט נוזל (לא לטבול)
לשים בסיר קטן את החלב והג'לטין
לבחוש על להבה קטנה כל הזמן , עד לסף רתיחה.
לסגור להבה ולהמשיך לערבב היטב עד להמסת הג'לטין.
לסנן את החלב עם הג'לטין לתוך קערה ג ד ו ל ה.
ל ק ר ר .
להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף לג'לטין
להוסיף את יתר המצרכים ולערבב לבלילה אחידה
לצקת על הביסקוויטים
לשמור במקרר (לא להקפיא)
תהנו