ladybug4NLP
Active member
הכנתי פעם ראשונה גראבלקס לבד בבית מחצי פילה קפוא של תנובה
זה מה שהיה בבית) בתוספת 2+2 כוסות מלח בישול, סוכר ותבלינים (חופן מכל אחד זרעי כוסברה+שומר ו-12 שעות בפריז'ידר.
הטעם מעולה, ללא שומניות כלל (דווקא זוכרת שאצל השוודים זה קצת שומני)
כעת נח לו בקופסת פלסטיק סגורה עטוף עם מגבות נייר.
שאלות:
1. האם צורת האיפסון נכונה
2. כמה זמן אפשר לשמור מקרר (אני עם מערכת עיכול קצת בעייתית)
3. אלו תבלינים ניתן להוסיף לפעם הבאה כדי להשביח את הטעם
תודה
זה מה שהיה בבית) בתוספת 2+2 כוסות מלח בישול, סוכר ותבלינים (חופן מכל אחד זרעי כוסברה+שומר ו-12 שעות בפריז'ידר.
הטעם מעולה, ללא שומניות כלל (דווקא זוכרת שאצל השוודים זה קצת שומני)
כעת נח לו בקופסת פלסטיק סגורה עטוף עם מגבות נייר.
שאלות:
1. האם צורת האיפסון נכונה
2. כמה זמן אפשר לשמור מקרר (אני עם מערכת עיכול קצת בעייתית)
3. אלו תבלינים ניתן להוסיף לפעם הבאה כדי להשביח את הטעם
תודה