שלום לפורום. מדובר בקרם שוקולד. עד עכשיו הוספתי ברנדי

גליגלי6

New member
שלום לפורום. מדובר בקרם שוקולד. עד עכשיו הוספתי ברנדי

ועוד כמה דברים כמו רום ווניל. הוא נגמר. האם פינקולדה יכולה להחליף אותו. האם יין אדום יבש? האם ליקר שזיפים?
או רק ברנדי או קוניאק..

המון תודה
 

גליגלי6

New member
ועוד שאלה: קניתי קקאו של שופסל (תוצרת רוני רג'ואן ירושלים)

האבקה מאוד כהה יחסית לקקאו הקודם (זרקתי את האריזה. כנראה גם של שופרסל). יתכן והקרם יצא מר בגלל הכהות של הקקאו?
 

נירהמ1

New member
אני משתמשת לקרם השוקולד בשוקולד

מריר ובשמנת מתוקה. לא מוסיפה קקאו.
 

נירהמ1

New member
פינה קולדה תוסיף לקרם טעם של קוקוס- אם

את אוהבת את הטעם, אז תוסיפי כף-שתיים, ואם לא, אין הכרח להוסיף תוספות.

אפשר גם להכין קרם שוקולד (גנאש) משוקולד ושמנת בלי תוספות. ייצא מצויין.
 
למעלה