מצה מצה
נירה,ולכולם חג-שמח,,
ליפני שאני ממשיכה,,חייבת סיפור קטן,
אני מאוד אבל מאוד אוהבת לחטט בספריות,ובטח אצל אחותי,,
אז אתמול היינו בארוחת צהריים,והודעתי לאחותי שאני הולכת להעיף מבט,קטנטן,,,
ומה גיליתי אוצר לפסח:
מצה מצה
101 מתכונים מפתיעים לפסח ולכל השנה
מחברות: גני קדושים ודבי ביוואנס,
תמר הוצאה לאורשנה:1998,
אז ככה,,,הם מארה"ב,,שם זה זכה להצלחה מסחררת,ולא פלא,אבל הסוד שלהם,,הוא פשוט..
הם מרטיבים כול מצה ומצה במי ברז רגילים,בין מצה למצה שמים נייר מגבת הנייר העבה לא הדק,שגם הוא רטוב,
לחכות 10 דקות,והמצה נהפכת לדף,כמו הבצק פיליאס,,
ואז מורחות חמאה,,
אני עשיתי עם שמן,פשוט ליטבול מברשת בשמן,,ומצרפת מתכון..