התייעצות בקשר לקרם שמנת

קצף גל

New member
התייעצות בקשר לקרם שמנת

העוגה - בחושה לימון
האם ניתן להכין קרם כזה: גנאש משמנת אחת ושוקולד לבן אחד, לקרר, להקציף עם כוס חלב וחבילה פודינג?
או שהשוקולד מיותר ורק
שמנת אחת, כוס חלב, פודינג?
תודה שבת שלום.
 

נירהמ1

New member
אם רוצים להכין גנאש משוקולד לבן היחס הוא

2 שוקולד לבן לשמנת אחת.
אם מכינים מפודינג וניל, אין צורך להוסיף גם שוקולד לבן. אם רוצים שהקצפת תהיה יציבה מכינים משמנת אחת, 1/2 כוס חלב ופודינג וניל אחד.

בהצלחה,


נירה
 
למעלה