חביתה: כמה שמן שמים? איך אמורה לצאת חביתה מ'הסרטים'?

חביתה: כמה שמן שמים? איך אמורה לצאת חביתה מ'הסרטים'?

שלום,

1. שמתי שמן במחבת (כמה שמים?) תמיד נשפך יותר מדי
2. ערבבתי: השמן מתרכז בקצוות המחבת, והמרכז יבש
3. שפכתי קצת שמן לכיור. בכדי שהחביתה לא תצא ספוגה מדי בשמן
4. נשאר מאט מאד שמן במחבת
5. מייד עם שפיכת הבלילה, קצוות החביתה יוצאות 'בשרניות' מדי

כמה שמן שמים? איך מכינים חביתה מהסרטים?

תודה









 
השאלה רצינית?

במחבת כמו בתמונה אין צורך בשום שמן.
אם מתעקשים אפשר לשמן ע"י ניגוב המחבת עם נייר מגבת טבול בקצת שמן (לפני החימום).
מה הציפייה מ"חביתה מהסרטים"?? אפשר להוסיף בצל מטוגן / עשבי תיבול / פטריות או ירק אחר מטוגן / גבינה צהובה ועוד.
 
תודה (השאלה רצינית לגמרי). מאז ומעולם לימדו אותי שיש לשמן את

המחבת לפני ששמים את הביצה, אחרת היא תישרף, וכך אנו נוהגים לעשות (עוד מתקופת מחבת הטפלון).

אבדוק ללא שמן.
תודה
 

חנהפ

Active member
ותצא לך חביתה קלף

היתרון של מחבת טפלון שבאמת לא צריך לשים שמן והאוכל לא ידבק, אבל הטעם,רבותי,הטעם...
אני מטגנת במחבת טפלון ושמה במחבת בקוטר כ- 20 ס"מ שלילוית יפה של שמן
אנחנו אוהבים חביתה עסיסית. נכון, פחות מתאים למי שסופר קלוריות
 
למעלה