עוגת סולת גרגירית

נהורית1

New member
עוגת סולת גרגירית


שלום לחברות.


אפיתי עוגת סולת כמו שרשום במתכון. העוגה יצאה יפה, הבעיה שמרגישים את גרגירי הסולת בפה. מה לעשות כדי שהגרגירים לא יורגשו?

תודה למשיבות.
 

נירהמ1

New member
בעוגת סולת, כמו בעוגת סולת, מרגישים את הסולת

אפשר לאפות את העוגה עם סולת דקה יותר, או לאפות את העוגה עם כמויות שוות של סולת וקמח. זאת אומרת, עם כתוב שתי כוסות סולת, אפשר להמיר כוס אחת בקמח. בצורה זו הסולת לא תורגש כל כך.

בהצלחה,


נירה
 

נהורית1

New member
תודה לתשובה


במתכון היה כוס קמח וכוס סולת. עשיתי מהסולת הכי דק. אבל בכל זאת יש בפה תחושה של גרגרי חול. חשבתי, אם אפשר קודם להשרות בנוזלים המצורפים למתכון לפרק זמן, עד שהסולת יתרכך, ורק אז לצרף לשאר המרכיבים. אולי בפעם הבאה אעשה כך.

תודה ולילה טוב.
 
למעלה