לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1536115,361 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'עזרה-מתביישת לספר!!!'
עזרה-מתביישת לספר!!!
<< ההודעה הנוכחית
16/05/2011 | 17:49
22
19
אני מבשלת די טוב.
מכינה עוגות אפילו מדהימות. שכבות מוסים פאי וכו
אבל עוגת שוקולד פשוטה ליום הולדת של ילדים....נדה....

בפעם האחרונה שהכנתי לפי מתכון אינטרנטי...הילדים נדונו ליובש ואני מקווה שהשקו אותם הרבה במים כי היה יבשששש

עשיתי עוגות יום הולדת מדהימות (ברבי, מיקי מאוס וכו) אבל ברוב הפעמים לא עם עוגת שוקולד טעימה עסיסית ופשוטה עם שוקולית נניח.
(כעשיתי..יצא על הפנים.....) תמיד עם שוקולד אמיתי וזה קצת דחוס..אבל טעים...או עוגת ריבת חלב וכו

אנא הצלה!!

יש מצב שאכין עוגה טעימה שאפשר לעצב אותה לפרפר או כדומה?!

תודה
המבויישת.......
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'את רוצה גדולה או בתבנית בינונית?'
את רוצה גדולה או בתבנית בינונית?
16/05/2011 | 18:37
8
לצפיה ב-'לעצב לצורה אז גדול אני מניחה'
לעצב לצורה אז גדול אני מניחה
17/05/2011 | 19:42
7
זה משנה?

דליה אם עוגת השוקול תצא לי כמו עוגת הגבינה האפויה שלך....אני אהיה מאושרת.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'איזה יופי,איזה מהן?'
איזה יופי,איזה מהן?
17/05/2011 | 21:31
6
קבלי עוגת שוקולד גדולה
שהכנתי לא מזמן
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=...
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'עוגת שוקולד של אילנית12 באחריות'
עוגת שוקולד של אילנית12 באחריות
18/05/2011 | 06:40
1
1
הוכנה אין ספור פעמים
עוגת שוקולד
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה'
תודה
18/05/2011 | 07:23
לצפיה ב-'עוגת הגבינה האפויה החלומית שלך! אליפות'
עוגת הגבינה האפויה החלומית שלך! אליפות
18/05/2011 | 12:42
3
אי אפשר להרוס אותה....
טפו טפו מלח מים ...

דליה אפשר להתייעץ איתך לגבי תפריט ליום הולדת ???
ראיתי בבלוג שלך המבורגרים ופתאום חשבתי שאולי במקום להכין חלבי ופשטידות ליום הולדת אכין המבורגרים
הבעיה שלי זה רק המחיר...

האם את יודעת  כמה יעלה לי בשר ל-40 איש בערך.
או שאולי אפשר לערב עם בשר יותר זול.....

לא רוצה קבבים או שיפודים אחרים , רק המבורגרים שזה יהיה הגימיק של היום הולדת ונראה לי שזה פחות טירחה מדברים אחרים (פשטידות קישים וכו)

(אארגן לחמניות המבור, ירקות חתוכים סלט, רטבים אולי עוד סלטים וזהו...חוץ ממתקים ועוגות)

אשמח לעזרתך.

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה רבה לגבי'
תודה רבה לגבי
18/05/2011 | 13:05
2
1
ההמבורגר,כל הבעיה
היא לעמוד ולטגן 40 חתיכות
אני הייתי הולכת על המבורגרים מוכנים
שישר מטגנים במקום כל הטירחה גם בהכנה.
במוכנים יש 4 יח' לחפיסה
בערך יעלה 150 ש"ח אם כל חבילה תעלה 15 ש"ח בערך.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לאאאאא...בעלי יעמוד על המנגל עם עזרה מאחיו'
לאאאאא...בעלי יעמוד על המנגל עם עזרה מאחיו
18/05/2011 | 13:18
1
זו לא הבעיה בכלל. הוא כבר רגיל.

יש לנו גג ענק ומנגל שדורש בשר. נשים אפילו שני מנגלים .

יש לך מושג במחירים???

או אם אפשר להוזיל ו(אולי לא צריך..אין לי מושג במחירים) כמה שפחות לפגוע בטעם.

לא עשיתי אף פעם המבורגרים.

בד"כ אנחנו משקיעים בארועים בענק...אבל אני ממש לא בתקופה טובה ..לחוצה מידי(מחפשים דירה בנרות ומוצאים רק מחירי אש  מדורה)
רוצה עדיין להפציץ אבל בלי יותר מידי מאמץ (לא מחשיבה את המאמץ של בעלי -:)

תודה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אהההה אחלה'
אהההה אחלה
18/05/2011 | 14:02
עד כמה שזכור לי
חפיסה עולה 15-17 ש"ח
יש בה 4 או 6 יח'
אפשר גם צ'יפס מוכן שרק מחממים בתנור
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תכיני את הכושית הענקית מהאתר שלי.היא מיועדת'
תכיני את הכושית הענקית מהאתר שלי.היא מיועדת
16/05/2011 | 18:38
2
4
לילדים לימי הולדת. אם את חושבת לחתוך אותה לצורות אז תוותרי על הציפוי של השמנת והשוקולד מיד אחרי האפייה.
תקשטי את העוגה בקרם אחרי הפריזורה.
העוגה עסיסית מאד מומלצת בפי כל מי שכבר הכין וטעימה במיוחד.
בשמחות
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'המלצה חמה חמה על הכושית של פירגה '
המלצה חמה חמה על הכושית של פירגה
17/05/2011 | 11:53
1
4
אני מוסיפה לה גם גאנש  שוקולד
וקוצרת שוב ושוב פידבקים חיוביים  כמו גם תבניות שחוזרות ריקות
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'טשטש תודה . גם לדעתי היא מושלמת והמחמאות ע'
טשטש תודה . גם לדעתי היא מושלמת והמחמאות ע
17/05/2011 | 19:24
2
עליה ללא ספור.  

כן ירבו שמחות ועוגות מתוקות.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ניסית עוגת שוקולית?'
ניסית עוגת שוקולית?
16/05/2011 | 18:57
אפשר לחשוב שיש לי מניות במתכון הזה

כוס קמח תופח, כוס שוקולית, כוס סוכר, כוס שמן, 4 ביצים, חצי חבילה שמנת מתוקה.
מערבבים היטב, אפשר במיקסר ואני מערבבת ידנית- פשוט מוסיפה את כל הרטובים ליבשים ומערבבת במטרף ידני עד שאין גושים.
אופים בחום בינוני-גבוה.
כשהעוגה עוד חמה יוצקים עליה ציפוי שעשוי מחבילת שוקולד מריר וחצי השני של השמנת המתוקה (ממיסים את השוקולד בקערה במיקרו, מוסיפים לו את השמנת ומערבבים היטב ופשוט שופכים על העוגה).
אני עושה חורים עם קיסם בעוגה לפני שאני שופכת, הציפוי מחלחל פנימה והעוגה הזאת היא עסיסית בטירוף אבל מאוד יציבה ואוורירית ואם את עושה אותה בתבנית שטוחה גדולה נראה לי שבהחלט היא מתאימה לעיצובים למיניהם...
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'בבקשה עוגת שוקולד שתמיד מצליחה'
בבקשה עוגת שוקולד שתמיד מצליחה
16/05/2011 | 19:12
1
עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

חומרים והכנה:

4 ביצים
200 גר' חמאה רכה
2 כסות סוכר
2 סוכר וניל
להקציף במיקסר יחד

להוסיף 3 כפות קקאו איכותי
ולהמשיך להקציף

להוסיף 3 כוסות קמח (להוריד מהירות) + א.אפיה
2 כוסות חלב

להמשיך להקציף 4-5 דק'

לשמן תבנית 26 או חד פעמית מרובעת

ולתנור ל-50 דק' על 160-17- מע'

ציפוי:

1 שמנת מתוקה
כמות שווה של שוקולד איכותי


אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אין שום סיבה להתבייש'
אין שום סיבה להתבייש
16/05/2011 | 19:37
1
אף אחד לא מצליח ב100 אחוז בכל מה שהוא מבשל (או לפחות ככה אני חושבת וזה עושה לי טוב)
יכול להיות שאת העוגה הראשונה פשוט אפית יותר מדי, כי בדרך כלל לשוקולד בעוגה מתלווה החמאה ואין סיכוי שבצוות הזה ייצא משהו יבש.
נראה לי שאצלך זה הפך למחסום פסיכולוגי ופיתחת חרדה מעוגות שוקולוד

תנסי את מה שהמומחיות ממליצות כאן-מתכונים בדוקים ומוצלחים!
כמו כן, את יכולה לנסות במדור ה"קישורים" (בכותרת העליונה) מתוך מאגר נפלא של הפורום הזה.

שיהיה בהצלחה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה על העידוד ותודה על המתכונים!'
תודה על העידוד ותודה על המתכונים!
17/05/2011 | 19:39
ממש קבוצת תמיכה...
אני מודה לכולם.

נראה לי שזה באמת חרדה שפיתחתי וטיפחתי...

אעדכן לגבי תוצאות שבוע הבא!
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ואולי תשוויצי קצת עם תמונות של העוגות'
ואולי תשוויצי קצת עם תמונות של העוגות
16/05/2011 | 19:40
שכן הצלחת להכין?
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'בבקשה עוגת שוקולד של פעם וגם פרווה'
בבקשה עוגת שוקולד של פעם וגם פרווה
16/05/2011 | 19:44
4
מתכון: עוגת שוקולד של פעם מכינים בתבנית מלבנית גדולה תואמת חד פעמית בינונית

רכיבים:
להרתיח:
4 כפות קקאו
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס סוכר
1 כוס מים
לאחר שרותח להוסיף 1 מרגרינה
להוסיף 6 חלמונים

להפריש מכל התערובת 1 כוס (לשמור במקרר)

להקציף במיקסר 6 חלבונים + 1 כוס סוכר
להוסיף 2 כוסות קמח + 2 חבילות אבקת אפיה
+ תערובת השוקולד

לאפות בתבנית גדולה  ב- 170 מעלות כ- 40 דקות
לצנן
לצפות בשוקולד ששמרנו במקרר










אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'עוגה שאפילו אחותי וגם אחי '
עוגה שאפילו אחותי וגם אחי
16/05/2011 | 20:22
הצליחו לעשות

בלי הרבה אמצעים שהיו להם במטבח עם התנור הכי מעפן

ולכמה אנשים שלא נתתי את המתכון הזה תמיד חזרו ואמרו תודה ענקית

גם לי היה את הקטע הזה באמת שניסתי המון עוגות יום הולדת מכול הסוגים את שירדתי הכי לתחתית שזה המתכון הזה ומאז אני מכין אותה כמעט כול שבוע וביום הולדת אני  מכפיל כמות ועושה עוגת קומות

מתכון הכי פשוט הכי קל בלי הרבה כלים מיוחדים עם מרכבים נורא בסיסים שאם כמה טיפים זה יוצא מליון דולר

אל תתני לתמונה להפחיד אותך תעשי את זה באיזה כלי שאת רוצה באיזה דרך ויוצא גן עדן

זה המתכון :
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=...

ובקצרה
2כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח + 2 כפיות אבקת אפייה
2 כוסות סוכר
חצי כוס שוקולית+חצי כוס קקאו
כוס שמן
כוס מים רותחים+כוס מים קרים
2 ביצים

תערבבי את הכול רק עד שמתאחד תאפיי את זה בתנור שחומם מראש ל 160 במצב חום עליון תחתון לא טורבו ל 45 דקות
ויוצא מקסים

זה בקצרה אבל בבלוג שלי זה מפורט מוסבר

שהיה בהצלחה ותספרי איך היה
דודי אוסדון
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'עוגה שאפילו אחותי וגם אחי '
עוגה שאפילו אחותי וגם אחי
16/05/2011 | 20:25
2
הצליחו לעשות

בלי הרבה אמצעים שהיו להם במטבח עם התנור הכי מעפן

ולכמה אנשים שלא נתתי את המתכון הזה תמיד חזרו ואמרו תודה ענקית

גם לי היה את הקטע הזה באמת שניסתי המון עוגות יום הולדת מכול הסוגים את שירדתי הכי לתחתית שזה המתכון הזה ומאז אני מכין אותה כמעט כול שבוע וביום הולדת אני  מכפיל כמות ועושה עוגת קומות

מתכון הכי פשוט הכי קל בלי הרבה כלים מיוחדים עם מרכבים נורא בסיסים שאם כמה טיפים זה יוצא מליון דולר

אל תתני לתמונה להפחיד אותך תעשי את זה באיזה כלי שאת רוצה באיזה דרך ויוצא גן עדן

זה המתכון :
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=...

ובקצרה
2כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח + 2 כפיות אבקת אפייה
2 כוסות סוכר
חצי כוס שוקולית+חצי כוס קקאו
כוס שמן
כוס מים רותחים+כוס מים קרים
2 ביצים

תערבבי את הכול רק עד שמתאחד תאפיי את זה בתנור שחומם מראש ל 160 במצב חום עליון תחתון לא טורבו ל 45 דקות
ויוצא מקסים

זה בקצרה אבל בבלוג שלי זה מפורט מוסבר

שהיה בהצלחה ותספרי איך היה
דודי אוסדון
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לכל אחד את אזור הדמדומים שלו'
לכל אחד את אזור הדמדומים שלו
16/05/2011 | 23:13
5
יכולה להציע כמה אופציות שנוסו בהצלחה על ילדי הגן. בתמונה - "עוגת ספארי"
ועוד כשבועיים - יבוצע שוב, הפעם מתכננת בצורת עוגת חתול לנסיכה שתהיה בת שנתיים :)

1.  
לבצק -
5 ביצים
3/4 כוס סוכר (לבן או חום לפי העדפה)
1/2 כוס שמן (אפשר 1/2 כוס חמאה מוסמת במקום)
1 כף אבקת קפה נמס
1 כוס אבקת שוקולית
1/2 + 1 כוס קמח
1/2 + 1 שקית אבקת אפיה (15 גר`)
2 שקיות סוכר וניל
1 כוס נוזלים (מים, חלב, יין, שמנת מתוקה...)

לציפוי -
4 כפות אבקת קקאו
6 כפות סוכר
6 כפות מים (או 5 כפות מים + כף ברנדי)
50 גר` חמאה או מרגרינה

תבנית 26 ס"מ או מלבנית 20 * 30

הכנה:

לערבב בקערה את כל המצרכים לבצק. להעביר לתבנית. תנור מחומם מראש ל-170 מעלות, זמן אפיה 35 דקות.

בינתיים מכינים את הציפוי:
להמיס את כל החומרים של הציפוי בסיר קטן או במיקרו, לערבב היטב.

מצפים בציפוי חם את העוגה כשגם העוגה עדיין חמה.

2.  
לבצק -
יבשים:
1 כוס קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס סוכר
קמצוץ מלח
2 כפות גדושות אבקת קקאו

נוזלים:
1 שמנת או יוגורט או ריוויון (200 מ"ל)
1 ביצה
1 כף חמאה מומסת

לציפוי -
3 כפות סוכר
3 כפות אבקת קקאו
2 כפות שמנת
50 גר` חמאה

תבנית קטנה 22 ס"מ - אני השלשתי את המצרכים ואפיתי בתבנית חד פעמית ענקית בגודל תבנית התנור

הכנה:

לערבב בקערה את כל החומרים היבשים. להוסיף את הנוזלים, לערבב ולהעביר לתבנית. תנור מחומם מראש ל-170 מעלות כ-35 דקות.

בינתים להכין את הציפוי - לחמם באש קטנה סוכר, קקאו ושמנת תוך ערבוב מתמיד, להוסיף את החמאה, לערבב עד שחמאה תימס ולהוריד מהאש.

מצפים את העוגה החמה בציפוי חם.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'עוגת שוקולד מוצלחת וקלה'
עוגת שוקולד מוצלחת וקלה
17/05/2011 | 12:26
4
מרכיבים:
1 כוס שמן צמחי
1כוס מים רותחים
1 כוס סוכר
2 ביצים
כף סוכר וניל
1 ו-1/2 כוסות אבקה להכנת שוקו
100 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
2 כפות קקאו
2 כוסות קמח תופח
קורט מלח

הכנה:
בקערה מערבבים באמצעות מטרפה ידנית: סוכר,שמן ביצים וסוכר וניל. מוסיפים את אבקת השוקו ומערבבים מעט. מוסיפים את המים הרותחים תוך בחישה נמרצת .בוחשים מהר וללא הפסקה עד שרואים שהכל אחיד,כדי לא להרוס את הביצים.ממסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד שהוא נוזלי. טורפים לתערובת היטב עד שכל החומרים התאחדו.מנפים את הקמח הקקאו והמלח ומערבבים ממש ממש מעט כדי לשמור על מרקם העוגה רך ועסיסי.יוצקים את בלילת העוגה לתבנית משומנת היטב ומפודרת בקמח.אופים כ50 דק' בתנור שחומם מראש ל170 מעלות.יכול להיות שצריך פחות זמן, לאחר חצי שעה לבדוק עם שיפוד את מצב העוגה.כשהעוגה מוכנה השיפוד יוצא נקי עם פירורים לחים.יש להימנע מאפיית יתר.

שתי אופציות לציפוי:
גנאש:
150גר' שוקולד מריר+150 מ"ל שמנת מתוקה

מרתיחים שמנת ושופכים על השוקולד עד שהוא נמס, מערבבים היטב ויוצקים על העוגה.

סירופ:
50 גר' שוקולד מריר
2 כפות אבקה להכנת שוקו
2 כפות שמן
רבע כוס מים

מביאים את כל החומרים לרתיחה בסיר קטן תוך כדי ערבוב. כשמצטמצם מוריד מהאש. דוקרים את העוגה עם שיפוד ויוצקים עליה את הסירופ בעודה חמה
אוכל חלבי >>

הודעות אחרונות

17:55 | 22.06.19 יהלי 14
11:48 | 16.06.19 אורחים בפורום
23:33 | 15.06.19 אורחים בפורום
07:58 | 11.06.19 ngr10
12:24 | 21.05.19 shaharsagi
23:47 | 02.04.19 אורחים בפורום
13:57 | 25.03.19 רומנטיקן מדופלם
07:43 | 24.01.19 הים רגוע
09:55 | 07.01.19 ofersh12

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ