לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1535215,352 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-' פשטדות קדימה שרשרו מתכונים '
פשטדות קדימה שרשרו מתכונים
02/11/2010 | 15:29
32
9
לצפיה ב-'פשטידת כרובית דיאטטית ( יחסית )'
פשטידת כרובית דיאטטית ( יחסית )
02/11/2010 | 16:19
3
10
החומרים הדרושים לתבנית בקוטר 24 ס"מ:
1 פרח כרובית גדול
1 בצל קצוץ דק ומטוגן עד להזהבה במעט שמן קנולה
1 קופסא גבינה לבנה 5%
1 קופסא גבינה  בולגרית מעודנת 5% מגוררת
1 מיכל יוגורט יווני סמיך או שמנת חמוצה 9%
2 ביצים
4 כפות גדושות קמח
פלפל שחור לפי הטעם
1 כפיית אורגנו מיובש ( לא חובה )

אופן ההכנה:
מבשלים את הכרובית בסיר עם הרבה מים, עד שהכרובית רכה למגע ומניחים לה להתקרר.
בקערה מערבבים את הבצל המטוגן עם הגבינות והביצים, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
מועכים את הכרובית גס עם מזלג ומוסיפים לקערה ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח ומערבבים.
מעבירים לתבנית משומנת קלות ואופים בחום של 190 מעלות כ- 30-40 דקות עד שהפשטידה שחומה וריחנית.
בתיאבון !



אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נראה מגרה ביותר...'
נראה מגרה ביותר...
02/11/2010 | 19:24
1
5
לצפיה ב-'תודה :)'
תודה :)
03/11/2010 | 09:24
1
לצפיה ב-' פשטידת תירס'
פשטידת תירס
04/11/2010 | 06:23
5
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=...

מקור מקור המתכון: חנה שאולוב


לארוחת צהריים חלבית או לפיקניק

מתאימה גם לחג שבועות.

תבנית מלבנית (כמו לאינגליש קייק) בגודל 25x10ס"מ בעלת דופן

גבוהה (כ-9 ס"מ), מרופדת בנייר אפייה.


תנור מחומם מראש לחום בינוני (200-180 מעלות).

אני אפיתי בתבניות אישיות



מצרכים:


3 כפות שמן


800 שקית  גרם גרעיני תירס קפוא


2 שיני שום קצוצות


50 גרם חמאה


מלח, פלפל לבן ופלפל שחור לפי הטעם


4  כפות קמח תופח


3 ביצים


100 גרם גבינה לבנה 5% (כ-2 כפות גדושות)



הכנה:


1. מחממים את השמן ומוסיפים אליו את גרעיני התירס, את השום

והחמאה, ומערבבים כמה דקות בעזרת שתי כפות עץ. מתבלים

במלח ובפלפל ובוחשים. מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב. מכבים

את האש ומערבבים פנימה ביצה אחרי ביצה. מוסיפים את הגבינה ובוחשים הכול יחד היטב.


2. מניחים נייר אפייה בתבנית, על הבסיס והדפנות, עורכים מעליו

את העיסה ואופים כ-30 דקות או עד שמוכן.

בהצלחה/אילנית12
עוד פשטידות בבלוג
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פשטידת פסטה ו-4 סוגי גבינות'
פשטידת פסטה ו-4 סוגי גבינות
02/11/2010 | 16:29
5
237
החומרים הדרושים:
1 חבילת פסטה מבושלת ( איזה שאוהבים )
2 קופסאות קוטג'
50 גרם חמאה מומסת
2 קופסאות גבינה לבנה
1 קופסא של גבינת פטה מפוררת
3 ביצים
גבינה צהובה מגוררת לציפוי לפי הטעם
עירית קצוצה לקישוט

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל סוגי הגבינות + הביצים והחמאה המומסת.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב, מעבירים לתבנית משומנת, מפזרים את הגבינה הצהובה מלמעלה ואופים בחום של 200 מעלות עד שהפשטידה משחימה.
פורסים לפרוסות שמנמנות ,מקשטים עם מעט עירית קצוצה  ונהנים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נראה טעים והצילומים מאלפים'
נראה טעים והצילומים מאלפים
02/11/2010 | 17:17
41
לצפיה ב-'השאלות הן...'
השאלות הן...
02/11/2010 | 22:12
2
5
האם אפשר לוותר על החמאה ?

ומה אפשר לשים נגיד במקום?
אולי גבינת שמנת? (מקווא שבגבינת שמנת יש פחות כולסטרול...)
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תראי, בעיקרון אפשר לוותר על החמאה'
תראי, בעיקרון אפשר לוותר על החמאה
02/11/2010 | 22:35
1
3
לגמרי מבלי להחליף בשום דבר אחר. החמאה פשוט נותנת לזה עוד קצת טעם טוב ומרקם קצת יותר חלק.
גם בלי החמאה זה יצא טעים מאוד.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה ! '
תודה !
02/11/2010 | 22:41
1
לצפיה ב-'ביום שבת יש לי מפגש של המשפחה של ושל בן זוגי'
ביום שבת יש לי מפגש של המשפחה של ושל בן זוגי
04/11/2010 | 08:26
5
אני חושבת שהלך על הפשטידה הזזאת
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פשטידת ברוקולי'
פשטידת ברוקולי
02/11/2010 | 16:36
2
10
החומרים הדרושים:
1 חבילת ברוקלי טרי או קפוא
1 גבינת חמד 5%  מגוררת (אפשר כל גבינה מלוחה שאוהבים)
2 קופסאות גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
2 בצלים גדולים קצוצים
4 כפות קמח רגיל
3 ביצים
מעט שמן זית
גבינה צהובה מגוררת לפיזור מלמעלה לפי הטעם ( לא חובה )


אופן ההכנה:
חולטים את הברוקולי במים רותחים עד שהברוקלי מתרכך ובינתיים מטגנים את הבצלים עד להזהבה.
מערבבים בקערה את כל סוגי הגבינות מלבד הגבינה הצהובה המגוררת, מוסיפים את הביצים, הקמח , הבצל המטוגן, מתבלים במעט מלח ופלפל ( להיזהר עם המלח כי הגבינות כבר מלוחות).
קוצצים גס את הברוקלי ומכניסים לתערובת.
משמנים היטב  עם שמן זית תבנית בקוטר24  ס"מ , שופכים את התערובת ומכסים בשכבה של גבינה צהובה מגוררת.
אופים ב180 מעלות כ- 40 דקות עד שהפשטידה שחומה וריחנית.

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'הפשטידות נראות מעולות'
הפשטידות נראות מעולות
02/11/2010 | 17:07
5
תודה על השיתוף
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נראות יאמיייייייייייייייייייייייייייייייייייי'
נראות יאמיייייייייייייייייייייייייייייייייייי
02/11/2010 | 17:14
1
לצפיה ב-'פשטדת כרובית '
פשטדת כרובית
02/11/2010 | 17:48
9
פשטדת כרובית וירקות מהבלוג של מליאל – בישול ואפיה בקלי קלות

המרכיבים:(תבנית 24)
1 כרובית מפורקת לפרחים.
1 גביע קוטג`(אחוזי שומן שמעדיפים..)
200 גרם גבינה בולגרית
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
4 ביצים
1 שמנת מתוקה
חופן בצל ירוק קצוץ
2 כפות פטרוזיליה יבשה (אפשר טריה)
1 בצל מגורד סחוט מנוזלים.
1 תפ"א מגורד וסחוט מנוזלים.
1 כוס קמח/פירורי לחם (אני שמתי חצי חצי)
פלפל שחור,קורט מלח (הגבינות מלוחות), פפריקה אדומה, אגוז מוסקט.
שומשום/קצח לבזיקה.

אופן ההכנה:
להרתיח את הכרובית במים עם כף מלח כ-10-15 דקות.
לצנן ולמעוך גס בעזרת מזלג.
להוסיף את יתר המרכיבים ולערבב היטב.
לבזוק שומשום/קצח.
להכניס לתנור לחום של 180 מעלות כ-50 דקות.

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פשטדת אטריות וגבינות קובי בר '
פשטדת אטריות וגבינות קובי בר
02/11/2010 | 17:52
5
53
לצפיה ב-'הנה תמונה המחשה'
הנה תמונה המחשה
02/11/2010 | 17:56
2
15
לצפיה ב-'אושרת יקירה לכל תמונה מתכון בבקשה'
אושרת יקירה לכל תמונה מתכון בבקשה
02/11/2010 | 18:01
1
13
לצפיה ב-'יש מתכון פשוט לא הצלחתי לעשות בהודעה אחת '
יש מתכון פשוט לא הצלחתי לעשות בהודעה אחת
02/11/2010 | 18:03
2
בגלל שהעלתי גם את המתכון כקובץ
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תמונות עדיך בjpk מ pdf למרות שאפשר להוריד את'
תמונות עדיך בjpk מ pdf למרות שאפשר להוריד את
02/11/2010 | 18:05
1
התוכנה של הארקובט בחינם..יותר נח jpk
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'עדיך=עדיף'
עדיך=עדיף
02/11/2010 | 18:11
2
לצפיה ב-'פשטדת זיתים של אירה '
פשטדת זיתים של אירה
02/11/2010 | 17:59
2
8

החומרים הדרושים:
1/2 כוס שמן קנולה
100 גרם גבינה צהובה
1 כוס חלב
3 ביצים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
250 גרם זיתים מגולענים

אופן ההכנה:
1. לערבב בקערה ביצים עם שמן.
2. להוסיף קמח ואבקת אפייה ולערבב.
3. להוסיף חלב וגבינה ולערבב.
4. להוסיף זיתים לערבב ולהעביר לתבנית פיירקס מלבנית ,ניתן לפזר מעל גרענים וקצת פפריקה ליופי.
5.להעביר לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 25-30 דקות.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וואי וואי איזה פשטידה הורסת '
וואי וואי איזה פשטידה הורסת
02/11/2010 | 18:02
87
לצפיה ב-''
02/11/2010 | 18:03
1
לצפיה ב-'פאי בטטות נפלא / מתכון של דרומית'
פאי בטטות נפלא / מתכון של דרומית
<< ההודעה הנוכחית
03/11/2010 | 08:42
3
762
בסיס בצק פריך:
2 כוסות קמח מנופה
150 גר' חמאה קרה מאד חתוכה לקוביות קטנות
2 חלמונים
2 כפות מים קרים מהמקרר
כפית מלח

למלית:
גליל גבינת פרומעז או גבינת עיזים דומה אחרת
3 בטטות בינוניות  
טימין
בזיליקום
גבינת קשקוואל מגוררת
שמנת מתוקה
2 ביצים
מלח
פלפל שחור טחון טרי

אופן הכנה:
לשים (רצוי במעבד מזון) את הבצק עד שמתאחד ולא יותר.
יוצרים כדור שטוח, עוטפים בניילון ומקררים לפחות חצי שעה.
משמנים תבנית פאי מס' 24 (רצוי עם תחתית מתפרקת) בחמאה, מרדדים את הבצק ומסדרים על  התבנית.
שמים את התבנית עם הבצק במקפיא ובינתיים מכינים את המלית:

את הבטטות מבשלים מראש עד שתהינה רכות  במקצת (לא יותר מדי זמן) , קולפים , מקררים ופורסים.
חותכים את גליל הגבינה לפרוסות ומניחים על הבצק הקר.
מניחים את הבטטות הפרוסות על הגבינה, ממליחים  ומפלפלים.
קורעים את הבזיליקום ומפזרים על הבטטות.
מכסים  בגבינת קשקוואל מגוררת.
מערבבים שמנת מתוקה עם שתי ביצים ומתבלים בעלעלי טימין, מלח וטיפת פלפל שחור.
שופכים בזהירות על פני המלית.
אופים בחום בינוני עד להתיצבות הקיש בערך 35-40 דקות.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'wow נראה מצויין'
wow נראה מצויין
03/11/2010 | 09:52
3
לצפיה ב-'אפשר להמיר את המצק הפריך בבצק עלים??'
אפשר להמיר את המצק הפריך בבצק עלים??
04/11/2010 | 13:53
1
2
*עצלנית*
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לא יודעת. אני הכנתי פעמיים את הפאי בדיוק'
לא יודעת. אני הכנתי פעמיים את הפאי בדיוק
04/11/2010 | 16:55
5
לפי המתכון שצרפתי ויצא נהדר וטעים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פשטידת גבינה וכרוב'
פשטידת גבינה וכרוב
03/11/2010 | 09:36
3
פשטידת גבינה וכרוב

מקור: אימא אווזה


http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=...

מוצרים:
5 בצלים ירוקים פרוסים
1/2 כרוב פרוס דק
6 קישואים מגורדים וסחוטים היטב
4 ביצים
250 ג"ר גבינה לבנה
3 כפות קמח
2 כפות סולת
צרור פטרוזיליה ושמיר קצוץ דק (לא חובה)
2 בצלים גדולים חתוכים
1 כף מרק בצל



אופן הכנה:
1. לטגן את הבצל עד להזהבה
2. להוסיף את הכרוב ולטגן עוד כמה דקות ולקרר קצת את התערובת
3. להסיף את כל שאר המרכיבים
3. לערבב ולאפות בחום בינוני כ 40-50 דקות.



בתאבון
תהנו


http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=...
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פשטידת ברוקולי'
פשטידת ברוקולי
03/11/2010 | 10:54
1
6
נראית נהדר. כמה גרם גבינת החמד?
תודה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
03/11/2010 | 11:01
1
250 גרם גבינת חמד.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נראת נהדר'
נראת נהדר
04/11/2010 | 07:38
1

שבת שלום!
אוכל חלבי >>

הודעות אחרונות

11:48 | 16.06.19 אורחים בפורום
23:33 | 15.06.19 אורחים בפורום
07:58 | 11.06.19 ngr10
12:24 | 21.05.19 shaharsagi
23:47 | 02.04.19 אורחים בפורום
13:57 | 25.03.19 רומנטיקן מדופלם
07:43 | 24.01.19 הים רגוע
09:55 | 07.01.19 ofersh12
11:27 | 19.12.18 אורחים בפורום

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ