לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'לחם ריוויון של קרין גורן - קושיות לפני פסח'
לחם ריוויון של קרין גורן - קושיות לפני פסח
<< ההודעה הנוכחית
20/03/2010 | 11:33
9
1562
אולי אני טועה באופן ההכנה???


אפיתי את הלחם בצורת ככר עגולה -   פעמיים:
פעם אחת עם זיתים ירוקים
פעם שניה עם גבינה צהובה מגוררת

בשני המקרים הלחם יצא מאד דחוס ואפילו בלתי אכיל.  הכנתי ממנו טוסטים שגם לא היו משהו כי חבל היה לי לזרוק את הלחם..

האם יש למישהו  תובנות בקשר ללחם הזה?   מישהו שהכין ויצא לו אוורירי וטעים?


הלחם של קרין גורן.  לחם ביתי קל להכנה ללא שמרים.
אין ללחם הזה תחליפים וחובה להיצמד למתכון המקורי.
  
כמות: כיכר אחת גדולה עגולה או תבנית כיכר (אינגליש קייק)

החומרים בקערה:
4 כוסות קמח רגיל  (560 גרם)
1 כפית גדושה אבקת סודה לשתייה
1 כפית גדושה מלח
חצי ליטר רוויון

שלבי ההכנה:
1. מערבבים עם היד את החומרים שבקערה לבצק  ד ב י ק ומעבירים לשיש מקומח.
2. לשים חצי דקה ומוסיפים תוספות שאוהבים ולשים שוב עד לפיזור אחיד שלהן בבצק.
3. מעצבים כיכר עגולה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה .
4. בעזרת סכין חורצים במרכז הלחם X  ג ד ו ל .
אופים בחום-180 מעלות למשך 45 דקות עד להשחמה.
בודקים בעזרת קיסם כמו שבודקים עוגה שהלחם מוכן גם בפנים. אם לא,ממשיכים לאפות
5. מצננים היטב לפני שמגישים.

תוספות לשיבוח הלחם שלא יישאר סתמי:
1  כוס תוספות לפי הטעם :
למשל: עגבניות מיובשות,
עשבי תיבול, בצל מטוגן,
זיתים קצוצים, גבינת פרמזן

תהנו







אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לדעתי כל לחמי הסודה אמורים להיות לחמים'
לדעתי כל לחמי הסודה אמורים להיות לחמים
20/03/2010 | 12:41
6
80
כבדים ודחוסים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'הבנתי. לצערי בלתי אכיל...יש משהו שאפשר לעשות'
הבנתי. לצערי בלתי אכיל...יש משהו שאפשר לעשות
20/03/2010 | 13:58
5
52
כדי לאוורר אותו?  להוסיף משהו...אולי קמח תופח,ביצה....?
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לדעתי, להחליף את הרוויון בבירה, זה מה שהאירים'
לדעתי, להחליף את הרוויון בבירה, זה מה שהאירים
20/03/2010 | 14:32
4
54
עושים. אבל מצאתי מתכון שאולי יביאו לתוצאה יותר טובה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2594894,00...
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה רבה לך.לחם בירה הכנתי ואף קצרתי'
תודה רבה לך.לחם בירה הכנתי ואף קצרתי
20/03/2010 | 15:51
3
44
מחמאות לרוב. באמת יוצא פנטסטי.

אנסה מהמירשמים שבקובץ . נראים נחמד.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לדעתי חסרים נוזלים ומעט שומן בלחם'
לדעתי חסרים נוזלים ומעט שומן בלחם
20/03/2010 | 19:58
2
29
לצפיה ב-'תודה. אני לא אעשה יותר נסיונות.חשבתי שמישהו'
תודה. אני לא אעשה יותר נסיונות.חשבתי שמישהו
20/03/2010 | 21:46
1
30
מהפורום הכין,ויוכל להסביר לי מה התפקשש.
ערב נעים לכולם
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אם אכין אדווח לך'
אם אכין אדווח לך
22/03/2010 | 07:07
23
לצפיה ב-'נ פ ל א '
נ פ ל א
21/03/2010 | 08:04
38
לצפיה ב-'אהבתי ובענק.............'
אהבתי ובענק.............
21/03/2010 | 15:14
33

הודעות אחרונות

12:21 | 24.08.16 סולטנה
11:29 | 21.08.16 אורחים בפורום
14:03 | 16.08.16 הלא עובדת
14:48 | 09.08.16 אורחים בפורום
06:40 | 31.07.16 יונתן 99
14:23 | 25.07.16 טלפסטה
11:55 | 23.07.16 Borisyo
02:47 | 21.07.16 חווה בר און

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ