לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'עוד כמה מתכוני חנוכה- לביבות בטטה'
עוד כמה מתכוני חנוכה- לביבות בטטה
<< ההודעה הנוכחית
15/12/2009 | 00:18
38
45

2 בטטות
תפוח אדמה
בצל גדול קצוץ מטוגן
30 ג` חמאה / 3 - 4 כפות שמן
ביצה
3/4 כוס פירורי לחם, מעט יותר
פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
מלח, פלפל שחור

להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ותפוח האדמה, לבשל עד שהם רכים. למעוך את הירקות והחמאה, לערבב עם שאר המצרכים, לתבל. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן.ליצור לביבות, (ידיים מעט רטובות) לשטח. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, 180 מעלות, 30 דקות בתנור, 15 דקות כל צד, או עד שמזהיב משחים מעט.
  
מטבל שמנת:
שמנת חמוצה +שום כתוש + עירית קצוצה + מלח +פלפל שחור

מקור: ניקי ב
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לביבות בצל הודיות'
לביבות בצל הודיות
15/12/2009 | 00:19
1
4
כ- 20 לביבות

רכיבים:

2 בצלים גדולים מקולפים
1/2 1 כוסות קמח
1/2 כוסות קמח אורז או קרונפלור (עמילן תירס)
1 כפית אבקת כורכום
2 כפיות כמון טחון
1 כפית תערובת תבלינים "גארם מסלה"
מלח
1 כוסות מים
שמן לטיגון עמוק

אופן הכנה:

מערבבים בקערה את הקמח, קמח האורז, התבלינים והמלח. מוסיפים את המים, בהדרגה ותוך ערבוב, עד שנוצרת בלילה סמיכה (יתכן שלא יהיה צורך בכל כמות המים.)
חותכים את הבצלים לרצועות דקות וארוכות. מוסיפים את רצועות הבצל לבלילה ומערבבים עד שכל הרצועות מתכסות בבלילה.
מחממים את השמן בסיר, על להבה בינונית. מכניסים לתוכו כפות גדושות מהתערובת ומטגנים עד שהלביבות מזהיבות משני הצדדים.
מוציאים מהשמן ומניחים על מגבות נייר סופג. מגישים חם.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נראה טוב'
נראה טוב
15/12/2009 | 07:16
1
לצפיה ב-'לביבות כרובית אפויות'
לביבות כרובית אפויות
15/12/2009 | 00:21
6
מצרכים:
כרובית מפורקת לפרחים
2 גזרים מגורדים
בצל קצוץ ומטוגן
ביצה
חצי כוס פירורי לחם
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)

הכנה:
לחלוט את הכרובית עד שהיא רכה, לסנן ולמעוך. לערבב את כל המצרכים.
להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן. ליצור לביבות, לסדר בתבנית
להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, שמזהיב - משחים להפוך לצד השני.

הערות:
22 לביבות.

מקור: ניקי ב
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לביבות תפוחי אדמה'
לביבות תפוחי אדמה
15/12/2009 | 00:22
4
המרכיבים (25-20 יחידות):
1 ק"ג תפוחי אדמה, קלופים
3 ביצים
3 כפות קמח מנופה
קורט סוכר
1 - 1 ו-1/2 כפיות מלח
שמן לטיגון


אופן ההכנה:
1.    מגררים את תפוחי האדמה במגררת גסה, מסננים במסננת רשת, מעבירים לקערה ומשהים כ-15 דקות. מסלקים את הנוזלים שהצטברו, אך משאירים את המשקע העמילני.
2.    מוסיפים את הביצים, הקמח, הסוכר והמלח ומערבבים היטב.
3.    מחממים שמן במחבת רחבה. נוטלים בכף מהעיסה ומניחים במחבת. משטחים קלות בעזרת גב הכף ומעצבים ללביבה צורה עגולה. מקפידים ליצור לביבות שוות.
4.    מטגנים את הלביבות עד שיזהיבו יפה משני הצדדים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לביבות/ פנקייקס חלביים'
לביבות/ פנקייקס חלביים
15/12/2009 | 00:24
10
7
1 גביע אשל
1 ביצה
½ 2 כפות סוכר
קורט מלח
¾ כוס קמח תופח
תפוח עץ קטן
½ כפית קינמון

לגרד בפומפייה עבה תפוח עץ. להניח בקערה יחד עם גביע אשל, קינמון, ומלח.

להקציף קלות ביצה עם סוכר. להעביר לתוך הקערה עם האשל. להוסיף קמח ולבחוש הכל יחד לקבלת בצק סמיך, בערך במרקם שמנת חמוצה.
להשאיר את הבצק "לנוח" ל-10 דקות.

לחמם מחבת עם שמן ובעזרת כף להניח את הבצק, בערך בקוטר של כוס, על מחבת חמה. לטגן משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב-ורדרד.
להגיש את הפנקייקים חמים עם שמנת חמוצה או ריבה.

מקור: natali  תפוז
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'הכנתי ממש כעת'
הכנתי ממש כעת
15/12/2009 | 16:49
3
3
תיגעי אפשר אפילו להרגיש שהן עדיין חמות.
תכף יגיע ילדון אחד חמוד מהעבודה...וודאי ישמח לשכאלה.
טעמתי לי שתיים ...טעים טעים טעים.
תודה וחנוכה מתוק.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'איזה כיף'
איזה כיף
15/12/2009 | 18:59
1
חנוכה שמח גם לך עומר :)
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-' ברוכה הבאה עומר 4 '
ברוכה הבאה עומר 4
15/12/2009 | 19:03
2
אשמח אם תחליטי להשאר איתנו !

שרית-ב
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'איזה יופי ברוכה הבאה'
איזה יופי ברוכה הבאה
15/12/2009 | 20:55
1
לצפיה ב-'אני עשיתי וריאציה על אלה'
אני עשיתי וריאציה על אלה
15/12/2009 | 17:46
5
2
השתמשתי בשמנת חמוצה במקום אשל, יש שמנת חמוצה 9% של תנובה, והוספתי גם 3 כפות של רסק תפוחים בנוסף לתפוח המגורר והוספתי גם כף סוכר חום. הטעם התפוחי היה יותר מודגש.

הכנתי סירופ מ חמאה מומסת ודבש .

הכנתי 30 כאלה, תוך 10 דקות התאדו.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-''
15/12/2009 | 18:55
1
התאדו?
אולי לא הכנת כמו שצריך
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תזהרי לך כן???'
תזהרי לך כן???
15/12/2009 | 19:49
לצפיה ב-'Y Y Y איזה ניק מחייב בחרת לך ...'
Y Y Y איזה ניק מחייב בחרת לך ...
15/12/2009 | 19:27
2
1
אוהבת פנה קוטה ונראה לי שאוהב גם אותך .......

את טובה  בואריאציות טעימות .....

ברוכה הבאה , אשמח אם תחליטי להשאר !

יהיה לנו נעים ביחד !

חג אורים שמח,
משופע באור נגוהות ואהבה !

שרית-ב

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'הניק- כבוד לגנים האיטלקיים שלי'
הניק- כבוד לגנים האיטלקיים שלי
15/12/2009 | 19:42
1
אשמח להשאר בהחלט

חג אורים שמח מאוד

תודה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה וגם אני אשאר'
תודה וגם אני אשאר
15/12/2009 | 19:55
אם פנה נשארת.

בחיי לא יות...רק חיות בפורום "הורים לחיילים"
ואם יש כאן שכאלה אז גם אתם מוזמנים אלינו.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'סופגניות מהירות הכנה'
סופגניות מהירות הכנה
15/12/2009 | 00:26
1
2 ביצים
2 אשל
1/2 2 כוסות קמח תופח
קורט מלח
3 כפות מלאות סוכר
ריבה

מערבבים את חומרי הבצק. משהים במקרר חצי שעה.
מרתיחים שמן עמוק ושמים בעזרת כפות בשמן
ממלאים  בריבה.

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לביבות גבינה ואוכמניות'
לביבות גבינה ואוכמניות
15/12/2009 | 00:58
4
20
250 גרם גבינת "טוב-טעם"
3 כפות גבינת שמנת
2 כפות אבקת סוכר
2 סוכר וניל
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים מס` 2
2 כפות סולת
3 כפות קמח רגיל מנופה
3 כפות אוכמניות מיובשות זעירות


לערבב יחדיו את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
ממיסים במחבת 50 גרם חמאה ו-2 כפות שמן קנולה, יוצקים כף גדושה מהתערובת  ומזהיבים משני הצדדים.
מאבקים באבקת סוכר. מגישים עם רוטב תותים, סירופ מייפל וכו`.

מקור: סימה ד`
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'yyyyyיאמ יאמי'
yyyyyיאמ יאמי
15/12/2009 | 07:15
לצפיה ב-'עשית לי חשק... נראה נפלא!'
עשית לי חשק... נראה נפלא!
15/12/2009 | 20:55
2
לצפיה ב-'תודה'
תודה
15/12/2009 | 22:58
1
ואני התגריתי מהפרנץ' טוסט שלך
נראה שחיתותי וטעים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-' '
16/12/2009 | 08:16
2
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
15/12/2009 | 07:21
2
1
לצפיה ב-'תודה לך פירגה'
תודה לך פירגה
15/12/2009 | 19:04
1
2
שבתמתכוני גם את מככבת :)
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-' תודה מכל האמא ל נועה.'
תודה מכל האמא ל נועה.
15/12/2009 | 23:49
1
לצפיה ב-'תודה רבה רבה איזה מגוון נפלא'
תודה רבה רבה איזה מגוון נפלא
15/12/2009 | 08:54
לצפיה ב-'הכל נראה כל כך מעורר תאבון'
הכל נראה כל כך מעורר תאבון
15/12/2009 | 11:32
1
לצפיה ב-'חן חן פנינה וחג שמח'
חן חן פנינה וחג שמח
15/12/2009 | 19:05
לצפיה ב-' YYY איזה לביבות נהדרות'
YYY איזה לביבות נהדרות
15/12/2009 | 15:54
1
עשית כאן שרשור נהדר .
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'במקום לאכול לביבות פשוט כתבתי עליהן '
במקום לאכול לביבות פשוט כתבתי עליהן
15/12/2009 | 19:03
תודה רננות וחג שמח
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'הלביבות שלך יצרו שרשור מלבלב וכ"כ טעים !'
הלביבות שלך יצרו שרשור מלבלב וכ"כ טעים !
15/12/2009 | 18:58
3
1
שמחתי לראות שאת מכינה  לביבות כמוני , כמו שראיתי בבית  מתייחסת לשימוש בעמילן שנשאר בתחתית הקערה . כך אני עושה גם כשמכינה פשטידת תפוחי - אדמה .

ברוכה הבאה אמא של נועה , האם נועה יודעת שיש לה אמא א - שפית ?  נו באמת איזו שאלה משונה , בוודאי שהיא יודעת......

כמו כן שמחתי לגלות שמות חדשים , ברוכות הבאות !  

ועוד יותר אשמח , אם תחלטנה להשאר איתנו !!!

חג אורים שמח ,

משופע בנגוהות אור ואהבה !

שרית-ב { מנויה בבלוג הטעים שלך }

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'היי שרית'
היי שרית
15/12/2009 | 19:02
2
תודה רבה על המילים החמות (כמעט כמו הלביבות)

האמת שאני קוראת כאן הרבה זמן
אבל לא כתבתי.
החלטתי בעקבות הזמנה אישית שקיבלתי, להתחיל לכתוב.
נעים פה וחמים.

תודה על קבלת הפנים.
שירי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-' שירי , ראיתי את ההזמנה .......'
שירי , ראיתי את ההזמנה .......
15/12/2009 | 19:10
1
2
ומאוד שמחה שהרמת את הכפפה ... ובו בזמן  " יצאת מהארון " .............

יהיה לנו נעים ביחד !

שרית-ב
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה רבה '
תודה רבה
15/12/2009 | 19:36
לצפיה ב-'שרשור משגע וטעים'
שרשור משגע וטעים
15/12/2009 | 19:50
3
כל המתכונים נראים נהדרים וטעימים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אכן..אכן...'
אכן..אכן...
15/12/2009 | 20:57
לצפיה ב-'תודה רונית '
תודה רונית
15/12/2009 | 22:05
1
לצפיה ב-'לביבות תפוח'
לביבות תפוח
18/12/2009 | 20:34
טובלים פרוסות דקות של תפוח בבלילה, ומטגנים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פיכ זה נראה כאילו מישו חירבן את זה.'
פיכ זה נראה כאילו מישו חירבן את זה.
19/12/2009 | 03:15
1

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ