לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-' עלי מנגולד ממולאים בקינואה'
עלי מנגולד ממולאים בקינואה
<< ההודעה הנוכחית
04/06/2009 | 17:55
41
374
עלי מנגולד ממולאים בקינואה
מקור המתכון והתמונות:אילנית12

הפעם החלטתי ללכת על  תבשיל יותר בריא,בדרך כלל אני ממלא באורז.
אני משתמשת בעלי מנגולד אורגנים  .

חומרים למילוי:
2  חבילות  של עלי מנגולד
2 כוסות קינואה לבנה  שטופה ומסוננת
1 בצל קצוץ
כמה שיני שום טריים קצוצים
מיץ מלימון טרי
1 פלפל גמבה חתוכה לרצועות
1 פלפל כתום חתוך לרצועות
פטרוזליה/כוסברה
מעט  שמן זית
מלח
פלפל שחור
מעט כמון
בהרת לבישול
פפריקה חריפה/מתוקה
מערבבים את חומרי המלית.
חולטים את העלים כמה דקות במים רותחים,חותכים  את החלק הלבן.
ממלאים ומגלגלים  ושמים בצד.

חומרים להכנת הרוטב:

בערך רבע כוס שמן זית
עלי מנגולד שבורים /לא יפים
עגבניות אדומות חתוכות לעיגולים
שום טרי כתוש /קצוץ
בצל קטן קצוץ
מיץ מלימון טרי
מלח
פלפל
פפריקה חריפה/מתוקה.
שמים בסיר רחב שמן זית,מסדרים את העלים השבורים,מוסיפים עגבניות ואת התבלינים
מוסיפים את העלים המגולגלים,מוסיפים מים בערך  עד גובה  העלים .
מבשלים בערך חצי שעה על אש בינונית ,טועמים ומוסיפים מיץ מלימון טרי  אם צריך.
אוכלים עם סלט ירקות.

בתיאבון.


אוכל חלבי >>
לצפיה ב-' עלי מנגולד שטופים'
עלי מנגולד שטופים
04/06/2009 | 17:58
1
27
לצפיה ב-' עלי מנגולד חלוטים'
עלי מנגולד חלוטים
04/06/2009 | 18:00
139
לצפיה ב-' המלית'
המלית
04/06/2009 | 18:01
9
לצפיה ב-' הרוטב והירקות בסיר '
הרוטב והירקות בסיר
04/06/2009 | 18:04
10
לצפיה ב-' מתחילים לגלגל '
מתחילים לגלגל
04/06/2009 | 18:06
9
לצפיה ב-' מסדרים בסיר'
מסדרים בסיר
04/06/2009 | 18:12
1
9
לצפיה ב-' מוכנים בצלחת'
מוכנים בצלחת
04/06/2009 | 18:13
13
לצפיה ב-' מבט מפנים'
מבט מפנים
04/06/2009 | 18:14
9
14
לצפיה ב-'נראה משהו-משהו - תודה רבה על'
נראה משהו-משהו - תודה רבה על
04/06/2009 | 20:15
5
המתכון והסדנה הנהדרת.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נ פ ל א!'
נ פ ל א!
04/06/2009 | 21:35
3
לצפיה ב-'אילנית נראה יוצא מן הכלל יפיפה תודה לך'
אילנית נראה יוצא מן הכלל יפיפה תודה לך
04/06/2009 | 22:33
6
לצפיה ב-'נראה כמו סושי אבל מכיוון שאני '
נראה כמו סושי אבל מכיוון שאני
05/06/2009 | 00:21
4
5
לא מתה על סושי (טרם פגשתי את הסושי הנכון כנראה ) - אני רק יכולה לתאר לי שזה הרבה יותר טעים כי אני חולהההההה על קינואה והרוטב שבישלת בו - הוא כליל השלמות, אז מה נשאר? נשאר לי לשאול אותך אילנית היקרה בנוגע לטעם של עלי המנגולד. אני בושה ונכלמת - אבל חייבת להתוודות: מעולם לא אירחתי את העלים הללו בין כתלי ביתי אפילו לא טרחתי להתעניין מה עושים איתם ופתאום המתכון שלך מגרה אותי כל כך שאני חייבת לדעת למה דומה הטעם של העלים הללו? לכרוב? לתרד? לעלי גפן? חמוץ?
הכי מתאים לי שיהיה דומה לכרוב ואז מחר על הבוקר אני מצטיידת בעלים הללו (קינואה תמיד יש לי בבית)
וחוצמזה, סדנא מהממת וברורה
תודה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תמי תשובות.'
תמי תשובות.
05/06/2009 | 06:42
3
4
קשה להגדיר את הטעם זה דומה לתרד אבל יותר עדין  ומתקתק
בדרך כלל אני ממלא בבשר ואורז.
הנה קצת מידע פה .תודה על הפירגון

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3557153,00...
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תותחית איך פיספסתי ירק כל כך בריא?'
תותחית איך פיספסתי ירק כל כך בריא?
05/06/2009 | 09:43
2
3
הילדים יתעוררו ויש להם כבר "שליחות סופר" ....
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-''
05/06/2009 | 09:46
1
2
לצפיה ב-'חכי חכי... בקרוב תשמעי על המתכון שלך'
חכי חכי... בקרוב תשמעי על המתכון שלך
06/06/2009 | 07:58
2
או תקראי יותר נכון
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אלופה'
אלופה
05/06/2009 | 07:25
2
לצפיה ב-' מגישים עם סלט ירקות קצוץ'
מגישים עם סלט ירקות קצוץ
04/06/2009 | 18:16
2
773
לצפיה ב-'ניראה מליון| $'
ניראה מליון| $
04/06/2009 | 18:33
1
2
לצפיה ב-'חן חן'
חן חן
04/06/2009 | 19:04
1
סבתי ז"ל היתה מכינה מעלי המנגולד  גם תבשיל עם ביצים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'כיפאק !!'
כיפאק !!
04/06/2009 | 19:13
3
2
כמה שאני אוהבת ממולאים בכל צורה
עלי מנגולד אף פעם לא ניסיתי וזה נראה כל כך טובבבבבבב

כל הכבוד
נראה מדהים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה,הם ממש קלים למילוי'
תודה,הם ממש קלים למילוי
04/06/2009 | 19:15
2
1
לצפיה ב-' WOW אילנית מקסימה מדהים תבורכי'
WOW אילנית מקסימה מדהים תבורכי
04/06/2009 | 19:29
1
2
אין אין מילים את אלופה
כל הכבוד לך יקירתי המקסימה
תבורכי אמן אמן
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-' ענתי ופירגוש תודה '
ענתי ופירגוש תודה
04/06/2009 | 20:12
2
לצפיה ב-'כל הכבוד אילניתי.השקעת ויצא נהדר'
כל הכבוד אילניתי.השקעת ויצא נהדר
04/06/2009 | 19:36
4
לצפיה ב-'אילנית נראה טעים ומזמין'
אילנית נראה טעים ומזמין
04/06/2009 | 21:19
1
בטוח טעים.
ותודה על הסדנה הנהדרת.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה אילנית על מנה בריאה ויפהפיה '
תודה אילנית על מנה בריאה ויפהפיה
05/06/2009 | 00:03
2
כ"כ יפה וכ"כ מזמין , ממש עושה רצון להכין ומרגיש לי שיהיה טעים טעים !  יאמייייייי !

תודה לך על הסדנה וההסבר המקיף .

אהבתי ונהנייתי מהיופי של הביצוע שהניב מנה יפהפיה !

שרית-ב
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ואואווו זה צריך להיות טעים!!!!'
ואואווו זה צריך להיות טעים!!!!
05/06/2009 | 05:43
3
יופי של ביצוע יקרה ...טעים לכם

תודה אילניתוש ושבת נהדרת
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה בנות על הפירגון החם'
תודה בנות על הפירגון החם
05/06/2009 | 06:43
2
לצפיה ב-'קצת באיחור, אבל גם אני '
קצת באיחור, אבל גם אני
05/06/2009 | 07:19
1
2
רוצה להגיד שזה נראה כל כך טעיםםםםםם
מיד שלחתי אל אמא... שגם צמחנית, וגם תפנק אותי בביקור הבא
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה יקירה'
תודה יקירה
05/06/2009 | 07:57
1
לצפיה ב-'אילנית זה נראה כל כך טעים!'
אילנית זה נראה כל כך טעים!
05/06/2009 | 11:36
3
2
אני מאד מאד אוהבת מנגלוד, פעם קניתי בשוק האיכרים בתל אביב עלי מנגולד כל כך גדולים שלא יכולתי להחזיק אותם כל הכבוד שאת קונה אורגני

אני חייבת לקנות סירים גדולים (יש לי רק קטנים), כי זה לא 'שווה' להכין כמות קטנה, ברגע שמגלגלים, כדאי להכין כמות ענקית! אני
בטוחה שמתחסלים כמו גרעינים..

שבת נעימה,
יערה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה כן את חייבת לקנות סיר אחד רחב'
תודה כן את חייבת לקנות סיר אחד רחב
05/06/2009 | 11:42
2
1
שאפשר להכין בו ממולאים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מעולה'
מעולה
05/06/2009 | 16:53
1
3
לצפיה ב-'שירלי תודה'
שירלי תודה
05/06/2009 | 17:23
1
לצפיה ב-'אילניתי מדהים כמה שזה יפה WOW'
אילניתי מדהים כמה שזה יפה WOW
05/06/2009 | 20:55
1
2
בטוח שגם טעיםם...לי זה טעיםםם.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'גילוש תודה '
גילוש תודה
05/06/2009 | 21:14
3
לצפיה ב-'נראה מצוין! תודה רבה על הסדנא'
נראה מצוין! תודה רבה על הסדנא
06/06/2009 | 15:58
1
1
לצפיה ב-'מקסים '
מקסים
07/06/2009 | 09:09
2
לצפיה ב-'וואו, וואו וואו, איזו סדנא נהדרת!'
וואו, וואו וואו, איזו סדנא נהדרת!
07/06/2009 | 11:41
1
1
כמעט ופיספסתי! איזה מזל שראיתי, פשוט מקסים! יצא לך מושלם ובטוח גם מעולה בטעם עשית לי חשק..

נטלי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-' תודה יקירתי'
תודה יקירתי
07/06/2009 | 12:07
4

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ