לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-' מיני סדנא להכנת עלי גפן/אמא של ענתי'
מיני סדנא להכנת עלי גפן/אמא של ענתי
<< ההודעה הנוכחית
22/04/2009 | 20:19
55
131
לצפיה ב-'עלי גפן טריים שטופים,הפעם החלטתי'
עלי גפן טריים שטופים,הפעם החלטתי
22/04/2009 | 20:21
1
13
להשתמש בטריים, פחות סיבי והטעם יותר מעודן.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-' את העלים הטריים,השריתי במים רותחים'
את העלים הטריים,השריתי במים רותחים
22/04/2009 | 21:00
7
כ10 דקות.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'המלית,השתמשתי באורז בסמטי'
המלית,השתמשתי באורז בסמטי
22/04/2009 | 20:24
9
לצפיה ב-'עלי גפן מגולגל שמים'
עלי גפן מגולגל שמים
22/04/2009 | 20:26
10
חצי כפית/כפית מהמלית,תלוי בגודל העלה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מרפדים את הסיר בעלי גפן קרועים'
מרפדים את הסיר בעלי גפן קרועים
22/04/2009 | 20:28
7
ולא יפים.

ומעל מסדרים את עלי הגפן המגולגלים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מכסים את הסיר בצלחת,ומכסים'
מכסים את הסיר בצלחת,ומכסים
22/04/2009 | 20:32
5
במכסה את הסיר.מבשלים על אש בינונית בערך שעה או יותר.

לבדוק מדי פעם אם המים  לא מתיבשים.

אם מתיבשים להוסיף בעדינות מים רותחים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-' מוכנים.בתיאבון'
מוכנים.בתיאבון
22/04/2009 | 20:35
9
8
לצפיה ב-'הגדלתי - נראים מעולה - שימי כמה על צלחת בהירה'
הגדלתי - נראים מעולה - שימי כמה על צלחת בהירה
22/04/2009 | 22:03
1
2
וכך אפשר יהיה לראות ולצלם אותם טוב יותר.

תודה על הסדנה הטעימה והיפה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה '
תודה
22/04/2009 | 22:05
לצפיה ב-'הדוגמניות יפיפיות '
הדוגמניות יפיפיות
23/04/2009 | 06:16
1
אילנית תודה על הסדנא לעלי גפן ..
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לינדוש תודה '
לינדוש תודה
23/04/2009 | 19:36
2
לצפיה ב-'אילניתוש יצאו לך נפלא...קורצים ומגרים'
אילניתוש יצאו לך נפלא...קורצים ומגרים
23/04/2009 | 13:46
1
1
המון זמן לא אכלתי מן הטעים הטעים הזה..... הבאת לי חשק.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'עיר שלם,תודה רבה על הפרגון'
עיר שלם,תודה רבה על הפרגון
23/04/2009 | 14:06
1
לצפיה ב-'אילנית - התעלפתי!'
אילנית - התעלפתי!
23/04/2009 | 14:28
1
נראה פשוט מעולה! ואיזו יופי של סדנא! כמה עבודה! מעריצה אנשים על היכולת לעשות את הדברים האלה.
כל הכבוד!
נטלי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נטלי תודה'
נטלי תודה
23/04/2009 | 15:58
3
לצפיה ב-'ומנה בצלחת'
ומנה בצלחת
23/04/2009 | 16:05
4
לצפיה ב-' כמות העלי גפן טריים :בערך 300 גרם.70 יחידות'
כמות העלי גפן טריים :בערך 300 גרם.70 יחידות
22/04/2009 | 20:40
6
4
של עלי גפן מוכנים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'y y y , איזו סבלנות יש לך ???'
y y y , איזו סבלנות יש לך ???
22/04/2009 | 20:51
5
8
נראים משגע , איזה יופי .

אף פעם לא הכנתי , פתחתי פעם קופסא ולא אהבתי ...

איזה מרקם יש לעלה הטרי שבושל ?

אולי אעזור אומץ ואנסה להכין , נראה לי מסובך ....

מעריצה אותך על הסבלנות , כל הכבוד לך !

שרית-ב
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-' האמת אין לי סבלנות,לקראת הסוף התחלתי חחחח'
האמת אין לי סבלנות,לקראת הסוף התחלתי חחחח
22/04/2009 | 20:58
3
2
להתיאש,אבל סיימתי בגבורה(ועכשיו אני עם בקבוק חם על הגב.)

צריך קצת להשקיע בעלים הטריים ,צריכים לשטוף היטב,לגזור מקלות.

ולהשרות אותם במים רותחים בערך ל10 דקות.

המרקם יותר עדין.

תודה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וואלה, עבודת נמלים. כל בכבוד'
וואלה, עבודת נמלים. כל בכבוד
22/04/2009 | 21:53
1
6
לצפיה ב-'תודה '
תודה
22/04/2009 | 22:01
3
לצפיה ב-''
22/04/2009 | 22:25
1
לצפיה ב-'ברור שלא אהבת מקופסא...'
ברור שלא אהבת מקופסא...
22/04/2009 | 23:42
תכיני לבד, אפילו כמות קטנה בשביל הפעם הראשונה.
אחרי שתכיני- לא תעיפי מבט אפילו על הקופסא שעל המדף בסופר :)

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'איזה יופי יצא לך העבודה הרבה לבסוף משתלמת'
איזה יופי יצא לך העבודה הרבה לבסוף משתלמת
22/04/2009 | 23:22
1
אצלי מאד אוהבים ...
המתכון גם נשמע לי סופר מצוין
הצלחת שלך עם הצבעונים כל כך יפה
כאילו הנחת עליה צבעונים אמיתים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'רננות תודה'
רננות תודה
23/04/2009 | 07:20
2
לצפיה ב-'אילנית, נראה מצויין!! '
אילנית, נראה מצויין!!
22/04/2009 | 23:42
1
1
לצפיה ב-'pimpf רבה'
pimpf רבה
23/04/2009 | 07:19
3
לצפיה ב-'מקסימה הסדנא שלך! כל הכבוד על ההשקעה '
מקסימה הסדנא שלך! כל הכבוד על ההשקעה
22/04/2009 | 23:47
1
1
לצפיה ב-'ענבל רבה'
ענבל רבה
23/04/2009 | 07:19
5
לצפיה ב-'בצלחת '
בצלחת
23/04/2009 | 06:30
4
לצפיה ב-'ואואואוווו כמה עבודה ושווה את התוצאה'
ואואואוווו כמה עבודה ושווה את התוצאה
23/04/2009 | 08:42
8
1
לצפיה ב-' WOW אילנית מקסימה ממש'
WOW אילנית מקסימה ממש
23/04/2009 | 09:00
6
3
ניראה מדהים כל הכבוד ,
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ענתי מסרי תודה לאמא'
ענתי מסרי תודה לאמא
23/04/2009 | 09:30
5
1
המתכון שלה ראית?.
יאמי יאמי.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'כן ראיתי ברור יצאו לך מעולה'
כן ראיתי ברור יצאו לך מעולה
23/04/2009 | 10:05
2
אמא ראתה כרגע גם ושמחה מאוד
וקיבלת מימנה קומפלימנט ,,,אמרה שהם ניראים מעולים וכל הכבוד
אוהבת אותך מאוד
ענתי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
23/04/2009 | 11:19
1
מאוד טעים.עכשיו אני שוב אוכלת

מסרי לה ד"ש בחזרה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-''
23/04/2009 | 11:27
1
לצפיה ב-'אילנית יצאו לך דוגמנים אחד אחד'
אילנית יצאו לך דוגמנים אחד אחד
23/04/2009 | 14:08
1
תודה על הסדנה והשיתוף.
וכל הכבוד על הסבלנות.
יש לי מלא עלי גפן בהקפאה שמחכים
שאני אמלא אותם אבלללללללללל
מתעצלת להכין.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'יהודית '
יהודית
23/04/2009 | 14:14
1
לצפיה ב-'פירגוש '
פירגוש
23/04/2009 | 09:27
לצפיה ב-'הסדנה מצויינת והעלים הממולאים נראים נפלא!'
הסדנה מצויינת והעלים הממולאים נראים נפלא!
23/04/2009 | 20:27
10
2 שאלות...

אם אני משתמשת בעלים מצנצנת שמשומרים במי מלח, צריך לעשות להם משהו לפני המילוי? לשטוף? להשרות?

במידה ואני רוצה להכין אותם עם מלית בשרית, מה היחס שצריך להיות בין האורז לבשר?

תודה רבה מראש,
ענבל.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'היי ענבל ברוכה הבאה'
היי ענבל ברוכה הבאה
23/04/2009 | 21:12
9
אם העלים משומרים,תשרי אותם במים קרים בערך 10-15 דקות

לספיגת המליחות.

בקשר למלית בשרית לא הכנתי,אבל לדעתי תכיני חצי כוס בשר טחון,וחצי כוס אורז

ותוסיפי מעט פלפל שחור
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה רבה על קבלת הפנים ועל התשובה המהירה'
תודה רבה על קבלת הפנים ועל התשובה המהירה
23/04/2009 | 21:16
8
אני באמת צריכה לתפס מוזה ולהשתמש בעלי הגפן שקניתי לא מזמן. אני מאד אוהבת לאכול כאלה, לא ממש יוצא לי להכין אותם בעצמי.

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'בהצלחה'
בהצלחה
23/04/2009 | 21:18
7
לצפיה ב-' רבה '
רבה
23/04/2009 | 21:35
6
1
לצפיה ב-'אילניתי עלי גפן ממולאים נראים נהדר'
אילניתי עלי גפן ממולאים נראים נהדר
23/04/2009 | 23:42
5
1
לצפיה ב-'נעמונת ברוכה השבה איך היה ????'
נעמונת ברוכה השבה איך היה ????
24/04/2009 | 02:17
1
3
לצפיה ב-'שריתי חמודה דרום אמריקה יפיפיה '
שריתי חמודה דרום אמריקה יפיפיה
24/04/2009 | 04:24
אנחנו  עדין   נופשים בחו"ל ,
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נעמה'
נעמה
24/04/2009 | 06:33
2
3
לצפיה ב-'WOOWWW ממש אליפות '
WOOWWW ממש אליפות
24/04/2009 | 06:45
1
כל הכבוד כ"כ יפים ותודה על סדנ משגעת.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'שירלי '
שירלי
24/04/2009 | 07:29
3
לצפיה ב-'איזה יופי של מתכון וסדנה..'
איזה יופי של מתכון וסדנה..
24/04/2009 | 13:25
1
1
אין כמו עלי גפן ממולאים- פשוט מעדן.
חברתי סנא מכינה עם מילוי אורז, אבל מבשלת באותו הסיר בשר , וטעמי הבשר מגיעים לעלי הגפן- טעים מאד!
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'יערה תודה רבה'
יערה תודה רבה
24/04/2009 | 15:49
לצפיה ב-'אילניתי בזה הרגע אני מכתירה אותך '
אילניתי בזה הרגע אני מכתירה אותך
25/04/2009 | 08:43
2
למלכת הממולאים.
סדנא מדהימה וברורה והתוצרת אוחחחחחחחח התוצרת שהכנת משהו. ככ יפים קטנים ואסתטים. אין עליך

אוהבת,

יעלי

אגב, אני נוסעת עכשיו לדלית אל כרמל ויש להם בחצר עלי גפן.... נראה לי אחזור עם שלל ואכין גם..

תודה על השיתוף
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה| '
תודה|
25/04/2009 | 08:52
1
1
לצפיה ב-'אילנית איזה משקיענית אחלה סדנא.'
אילנית איזה משקיענית אחלה סדנא.
25/04/2009 | 13:12

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ