לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'עוגה "גלילי מצה" במלוי גבינת טוב טעם ומרשמלו'
עוגה "גלילי מצה" במלוי גבינת טוב טעם ומרשמלו
<< ההודעה הנוכחית
16/04/2009 | 08:12
18
31
1. מחממים מחבת עם סוכר למשך מס' דקות עד שהסוכר הופך להיות קרמל. בנתיים קולפים את הבננות ופורסים לעיגולים.ברגע שנוצר קרמל מנחים את הבננות על כל צד למשך 3-4 דקות עד שיספגו את הקרמל.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'שלב שני.....'
שלב שני.....
16/04/2009 | 08:14
6
2.לוקחים את המצה ומרטיבים מתחת לזרם מים פושרים ,מכסים במגבת למש כ 10 דקות עד שהמצתו מתרככות.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'שלב שלישי....'
שלב שלישי....
16/04/2009 | 08:15
4
3.בקערה מערבבים את הגבינה של טוב טעם עם חצי קופסא של שמנת מתוקה ומוסיפים את המרשמלו החתוכים ומערבבים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'שלב רביעי....'
שלב רביעי....
16/04/2009 | 08:17
2

4.לוקחים את המצה שהתרכה וחוצים לשניים, בקצה שמים כף של תערובת הגבינה ו2-3 חתיכות בננה ומגלגלים

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'שלב חמישי....'
שלב חמישי....
16/04/2009 | 08:18
2

5.מעבירים לתבנית את כל הגילגולי מצה.

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'שלב שישי....'
שלב שישי....
16/04/2009 | 08:19
3

6.לקוחים את השמנת המתוקה שנותרה ומקציפים למשך 2-3 דקות ומכסים את הכל.

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'שלב שביעי....'
שלב שביעי....
16/04/2009 | 08:20
4

7.פורסים הקווי ומניחים מעל לקצפת.

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'שלב שמיני...'
שלב שמיני...
16/04/2009 | 08:23
5

8.מעבירים למקרר למשך 3-4 שעות.

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'והמתכון.....'
והמתכון.....
16/04/2009 | 08:26
3
4
החומרים הדרושים
10 עלי מצה
5 כפות סוכר חום
2 כפות סוכר לבן
1 שקית סוכר וניל
4 בננות
1/2 חבילת מרשמלו חתוכים לריבועים
חבילת גבינה "טוב טעם"
שמנת מתוקה
פרי לקישוט - אני השתמשתי ב -3 קיווים


אופן ההכנה
1. מחממים מחבת עם סוכר למשך מס' דקות עד שהסוכר הופך להיות קרמל. בנתיים קולפים את הבננות ופורסים לעיגולים.ברגע שנוצר קרמל מנחים את הבננות על כל צד למשך 3-4 דקות עד שיספגו את הקרמל.
2.לוקחים את המצה ומרטיבים מתחת לזרם מים פושרים ,מכסים במגבת למש כ 10 דקות עד שהמצתו מתרככות.
3.בקערה מערבבים את הגבינה של טוב טעם עם חצי קופסא של שמנת מתוקה ומוסיפים את המרשמלו החתוכים ומערבבים.
4.לוקחים את המצה שהתרכה וחוצים לשניים, בקצה שמים כף של תערובת הגבינה ו2-3 חתיכות בננה ומגלגלים.
5.מעבירים לתבנית את כל הגילגולי מצה.
6.לוקחים את השמנת המתוקה שנותרה ומקציפים למשך 2-3 דקות ומכסים את הכל.
7.פורסים הקווי ומניחים מעל לקצפת.
8.מעבירים למקרר למשך 3-4 שעות.
מקור: אישי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'בהזדמנות זו רוצה לאחל על ניהול הפורום '
בהזדמנות זו רוצה לאחל על ניהול הפורום
16/04/2009 | 08:31
בבישול לילדים-מגיע לך|לחיבוק|
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אירה , נראה טעים , יודעת עכשיו מה אעשה ..'
אירה , נראה טעים , יודעת עכשיו מה אעשה ..
16/04/2009 | 15:34
1
עם יתרת המצות שנשארו ....  שילוב טעמים נהדר . אהבתי !

בהצלחה לקבלת התואר מנהלת .......יש לך הרבה מה לתרום !

סופ"ש נעים לך ולבני משפחתך ,

שרית-ב

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה יקירתי תהנו '
תודה יקירתי תהנו
16/04/2009 | 15:44
לצפיה ב-' סדנה לא חוקית על הבוקר'
סדנה לא חוקית על הבוקר
16/04/2009 | 08:29
2
נראת מדהים
תודה רבה.נכניס למאמרים ולקישורים
שמחה שאת פה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תמיד פה....'
תמיד פה....
16/04/2009 | 08:33
1
סופ"ש נעים לכל בני הבית המשפחתי זה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה אירה יקרה'
תודה אירה יקרה
16/04/2009 | 13:48
גם לך.......
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וואהו אירה איזה יופי '
וואהו אירה איזה יופי
16/04/2009 | 13:49
נראה טעים ביותר . התעללות לשמה

כל הכבוד
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אירה כל הכבוד'
אירה כל הכבוד
16/04/2009 | 15:51
3
לצפיה ב-'מקסים'
מקסים
16/04/2009 | 19:18
1
נראה מעולה!


נטלי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אירה ממש ממשכל הכבוד'
אירה ממש ממשכל הכבוד
16/04/2009 | 20:06

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ