לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'מי מכיר? כדור גלידה עטוף בבצק מטוגן.'
מי מכיר? כדור גלידה עטוף בבצק מטוגן.
<< ההודעה הנוכחית
24/12/2008 | 16:29
2
422
אכלתי במסעדה יפאנית (יאקוזה) קינוח שהשאיר אותי חסרת נשימה- כדור גלידה מטוגן עטוף בבצק מטוגן בשמן עמוק. איזה שילוב הורס!בדיוק, אבל בדיוק הטעם שלי! אז מי יודעת איך מכינים את הדבר הטעים הזה?
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'גלידה מטוגנת'
גלידה מטוגנת
24/12/2008 | 21:08
163
כאן מצאתי מתכון:
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=...

ולא רשום שם בקישור, אבל קראתי פעם מזמן, שעדיף קודם כל ליצור כדורים, להניח על מגש ולהכניס להקפאה. אח"כ, כשהכדורים עצמם ממש קפואים- ממשיכים בתהליך הטיגון.

אוכל חלבי >>

הודעות אחרונות

12:21 | 24.08.16 סולטנה
11:29 | 21.08.16 אורחים בפורום
14:03 | 16.08.16 הלא עובדת
14:48 | 09.08.16 אורחים בפורום
06:40 | 31.07.16 יונתן 99
14:23 | 25.07.16 טלפסטה
11:55 | 23.07.16 Borisyo
02:47 | 21.07.16 חווה בר און

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ